Aya de la Puterea dragostei, detalii neștiute despre despărțirea de Andrei! Tânăra nu mai locuiește cu el: „Toată lumea știe că este foarte gelos”

Aya și Andrei
Aya și Andrei

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale a făcut primele declarații după separarea de Andrei! Care a fost, de fapt, motivul despărțirii

Aya și Andrei, unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea dragostei, au întâmpinat în ultima perioadă de timp câteva obstacole în relație, drept pentru care au ajuns și la despărțire, însă nimeni nu știe dacă este o decizie definitivă. Fanii celor doi au observat imediat că lucrurile s-au schimbat și au așteptat un răspuns, care nu a întârziat să apară! Aya a vorbit, pentru prima oară de la despărțire, despre adevăratele motive pentru care se ceartă cu Andrei, cel de care este evident în continuare îndrăgostită.

Citeste si: Andrei și Aya de la Puterea dragostei formează din nou un cuplu! Tinerii au eliminat toate zvonurile despărțirii

Aya de la Puterea dragostei, detalii despre despărțirea de Andrei
Aya de la Puterea dragostei, detalii despre despărțirea de Andrei[Sursa foto: Captură YouTube]

Aya de la Puterea dragostei, detalii neștiute despre despărțirea de Andrei

Invitată în platoul emisiunii „Totul pentru Puterea Dragostei”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D a recunoscut că se gândește la o împăcare cu Andrei, dat fiind faptul că nu s-au despărțit definitiv, ci doar au luat o pauză din cauza unor neînțelegeri pe care

le-au avut în ultima perioadă. 

Mai mult, Aya a recunoscut că l-a blocat pe toate conturile de socializare și că a eliminat toate fotografiile pe care le avea cu el, însă tot au găsit modalități prin care să comunice, semn că nu pot sta prea mult timp separați unul de celălat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu pot spune că ne-am despărțit definitiv.  Vorbim aproape în fiecare zi, Andrei vine și mai ieșim. Ne așteptăm la o împăcare. Pur și simplu se întâmplă chestia asta de fiecare dată când ieșim afară.

Toată lumea știe că Andrei este foarte gelos. Totul a început după ce am ieșit cu fetele și ne certăm mereu. Am ieșit cu fetele la un suc și a început cearta.

Nu am mai vorbit o zi sau două și ne-am dat block, am arhivat toate pozele. Tot am vorbit, ne-am scris de pe alte conturi.”, a declarat Aya la emisiunea amintită anterior.

Certurile aprinse dintre Aya și Andrei ar fi început imediat după sărbători, perioadă în care tânăra a decis să își facă bagajele și să plece din casa în care locuiau împreună. Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a mutat la Adelina, prietena ei bună, la care va mai sta ceva timp până se vor liniști apele.

„Ne-am certat după sărbători. După cearta noastră, a observat toată lumea că eu stau la Adelina. Mi-am luat câteva bagaje, nu mi-am luat tot de acasă și le-am dus la Adelina și de câteva zile stau la ea, până trece toată chestia asta.”, a mai adăugat Aya.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Andrada de la Puterea dragostei, prima imagine cu noul ei iubit: „Te iubesc la infinit”

Aya de la Puterea dragostei, detalii despre despărțirea de Andrei
Aya de la Puterea dragostei, detalii despre despărțirea de Andrei[Sursa foto: Captură YouTube]

Aya: „Se enervează și după intervin certurile”

Foate sinceră și deschisă de fel, tânăra a vorbit și despre adevăratul motiv care declanșează certurile în relația lor. Se pare că Andrei este cunoscut de multe persoane din București, astfel că mereu primește diferite informații legate de iubita lui, unele false, alte eronate, iar faptul că este și un bărbat gelos nu face decât să înrăutățească și mai tare situația.

„Andrei cunoaște multă lume în București. Tot ce mișc eu se știe, află de fiecare dată. Se trezește câte un băiat să îmi ceară Instagramul, chiar dacă le spun că am iubit. Oamenii pe care îi cunoaște Andrei se trezesc să îi spună lui și apoi el se enervează, neștiind care e treaba. Se enervează și după intervin certurile.”, a mai spus Aya.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria, fosta lui iubită: „A venit șefa ta, te-ai dus, gata!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies