Aya și Andrei de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cum şi-au dat seama fanii lor

Aya și Andrei de la Puterea dragostei
Aya și Andrei de la Puterea dragostei s-au despartit?

Ce se întâmplă cu Aya și Andrei de la Puterea dragostei după ce s-au împăcat. Ce au observat fanii celor doi foști concurenți.

Aya și Andrei au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Puterea dragostei și mulți le-au fost alături, încă din primele zile de relație.

După ieșirea din competiție, Aya și Andrei au trecut la următorul pas al relației lor, mutându-se împreună. Deși mulți nu le dădeau șanse și nu credeau în povestea lor de dragostei, Aya și Andrei le-au arătat tuturor că este vorba despre o relație serioasă.

Însă, se pare că există probleme în cuplul celor doi, iar fanii au observat imediat acest lucru. Dacă în urmă cu ceva timp Aya și Andrei erau nedespărțiți pe rețelele de socializare, acum cei doi nu se mai afișează împreună.

În plus, fanii au mai observat și că nu se mai urmăresc pe Instagram, acesta fiind principalul lucru care le-a atras atenția tuturor.
De asemenea, în trecut, Aya și Andrei se filmau zilnic pe TikTok, acolo unde se întreceau în provocările pe care fanii lor le dădeau.

Însă, acest lucru nu se mai întâmplă, fapt care i-a făcut pe fani să se întrebe ce se întâmplă între ei.

Citeste si: Cristian Comănici și Mariana Danilenco, față în față după despărțire: „Nu am avut sentimente”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În prezent, foștii concurenți de la Puterea dragostei par că au interese diferite și că nu sunt prea multe șanse ca să se împace prea curând.

Aya și Andrei de la Puterea dragostei, despărțiți de Revelion

La începutul anului, Aya de la Puterea dragostei a vorbit despre despărțirea de Andrei, o separare care a afectat-o foarte tare pe tânără încât a plâns ore în șir după ruptură. Atunci, ea a decis să se mute cu prietena ei, Adelina.

Citeste si: Maria Lungu de la Puterea dragostei, înșelată înainte de nuntă: „Eu am ajuns la locul faptei”

Aya și Andrei de la Puterea dragostei
Aya și Andrei de la Puterea dragostei au o relatie cu nabadai[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Atunci, tânăra a dezvăluit că ruptura s-a produs dun cauza crizelor de gelozie ale lui Andrei.

Se pare că Andrei a făcut atunci o scenă de gelozie după ce a mers în locul în care Aya se afla cu prietenele sale. Pentru că în cadru a apărut un băiat care vorbea cu Adelina, partenerul Ayei a luat foc, deși iubita sa stătea cu celelalte fete.

„El doar a văzut imaginea asta, dar ghinionul a făcut să fie că mașina era în partea Ayei, ca și cum ea vorbea, dar, de fapt, eu vorbeam cu el”, a povestit Adelina.

„Au început telefoanele. Mi-a zis să merg acasă. Am zis că nu merg nicăieri, eu eram cu fetele. Era o situație foarte tensionată și am zis că mai bine merg și dorm pe la fete. De atunci nu am mai mers acasă”, a dezvăluit atunci Aya, care se mutase la prietena ei, Adelina.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies