Aylin Cadir este innebunita dupa vacante: “Ne place sa o ardem ca turisti!”

Aylin Cadir este innebunita dupa vacante: “Ne place sa o ardem ca turisti!”
Aylin Cadir este innebunita dupa vacante: “Ne place sa o ardem ca turisti!”

Desi este abia inceputul verii si toata lumea isi face planuri si alege destinatii pentru vacanta acestui an, actrita si-a luat gandul de la plecari si concedii.

Si asta pentru ca, in cele cinci luni care s-au scurs de la inceputul anului si pana acum, Aylin Cadir si sotul ei au avut parte deja de o vacata de trei saptamani si jumatate si Japonia, un sejur in Turcia si alte mici iesiri din tara. Cel mai mult le-a placut insa, in Japonia, in Tara Soarelui Rasare, o experienta care i-a marcat si schimbat pentru totdeauna.

“Acum, tocmai ne-am intors din Instanbul si inainte am fost in Japonia.

Ne place ca turisti. Ne place sa o ardem ca turisti din cand in cand. Am stat trei saptamani si jumatate. A fost foarte frumos. Anul acesta nu mai mergem nicaieri pentru ca am plecat si am lasat treaba nerezolvata. Am vazut Japonia, este o tara unica! Japonezii sunt extrateresti. Sunt cu totul altfel decat restul lumii, sunt foarte civilizati si foarte atenti cu strainii. Toti oamenii care intra in contact cu civilizatia japoneza se schimba, li se schimba atitudinea si altfel sunt in relatiile cu cei din jur.
Ma bucur ca am putut sa ii intalneasc cat sunt inca tanara si pot sa aplic ce am vazut acolo”
ne-a dezaluit actrita Aylin Cadir.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

##VIDEO10304##



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies