Aza, confesiuni emotionante in editia din aceasta seara, la “Bravo, ai stil!” "Eu nu am incredere in mine deloc, nu ma vad o femeie frumoasa…”

Aza, confesiuni emotionante in editia din aceasta seara, la “Bravo, ai stil!”
Aza, confesiuni emotionante in editia din aceasta seara, la “Bravo, ai stil!” "Eu nu am incredere in mine deloc, nu ma vad o femeie frumoasa…”

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, Aza, una dintre concurentele emisiunii difuzata la Kanal D va reusi să creeze un adevărat vârtej de emoții în rândul celor din platou.

Cu un stil vestimentar desăvârșit și o prezență fermecătoare, tanara concurenta isi va face o apariție memorabilă in platoul “Bravo, ai stil!”, captivând imaginația tuturor prin eleganța și rafinamentul de care da dovadă, în special datorită decolteului ei îndrăzneț.

Styling-ul îndrăzneț al Azei a fost aplaudat cu entuziasm de către public, într-o atmosferă incendiară. Cu toate acestea, în cadrul ediției din această seară, difuzata imediat dupa serialul “Melek”, concurenta i-a surprins pe cei din platou cu mărturisiri neașteptate și pline de sinceritate cu privire la încrederea în sine și călătoria sa personală în cadrul competiției.

"Eu nu am incredere in mine deloc, nu ma vad o femeie frumoasa… Tot ce faceam nu era bine, trebuia mai mult…”, a dezvăluit Aza, lăsându-se surprinsă de sentimentele sale interioare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu lacrimi în ochi, ea a povestit cum presiunea de a performa și a satisface așteptările celor din jur au lăsat o urmă de frustrare și nesiguranță în viața ei, dezvăluind totodata nevoia sa profundă de validare și apreciere.

Veneam cu rezultate bune acasa si se tot zicea ca pot mai mult, ca pot mai mult. Eu ma straduiam… Tot nu era bine si iar trebuia mai mult. Niciodata nu am primit un bravo. Sa aud un bravo, mami, bravo, fata mea, ai reusit. In sfarsit ai mers mai departe si poti. Si asta nu am auzit-o niciodata de la parinti. Am trait cu o frustrare si traiesc in continuare.

Sa ma accept asa cum sunt, sa accept complimetele de la oameni… eu nu am incedere, imi lipseste increderea in mine; de cand am venit aici, in aceasta  emisiune, mesajele pe care le primesc de la public ma ajuta. Cumva, vad o latura a mea pe care acum o descopar ”, 

Raluca Bădulescu a oferit un moment emoționant în timpul ediției, aducându-i cuvinte de încurajare și recunoaștere Azei.

“Imi doresc din suflet sa fii fericita pentru ca meriti. Esti stralucitoare, esti desteapta, esti un om foarte bun, foarte cald, lasand la o parte faptul ca esti extrem de frumoasa si de talentata. Meriti, Aza! Imi pare bine ca esti aici ”, spune Raluca Badulescu.

Momentul emotionant il veti putea urmari in editia din aceasta seara a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata imediat dupa serialul turcesc “Melek”, la Kanal D!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies