Azra, prinsă în ”capcană” de Efe

Azra, prinsă în ”capcană” de Efe
Azra, prinsă în ”capcană” de Efe

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, Ekrem se simte ”încolțit” de Colpan, avocata lui Nagehan, în procesul acestora de divorț.

Cum Nagehan are bănuiala ca actualul soț este implicat în accidentul lui Aziz, aceasta încearcă să afle adevărul, prin intermediul avocatei sale, Colpan.

Pe de altă parte, Azra, ca reprezentant juridic al lui Aziz, încearcă să afle de ce fosta soție a acestuia vrea să divorțeze de Ekrem, pentru a se întoarce la fostul soț. Efe continuă să investigheze circumstanțele producerii accidentului teribil în care au fost implicați Aziz și Hande, fosta soție a avocatului dar, în același timp, chipeșul bărbat încearcă să o cucerească pe frumoasa femeie de care s-a îndrăgostit.

Sanem se va afla în fața unei noi situații difilcile, atunci când Azra află că sora sa este căsătorită cu Bora. Cu toate că are cunoștință despre circumstanțele în care s-a produs aceasta uniune, Azra este dispusă să își ajute sora să divorțeze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum va reacționa Azra atunci când află că Efe are o nouă iubită, pe Menekșe, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ozana Barabancea, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies