Azra, sfâșiată de durere

Azra, sfâșiată de durere
Azra, sfâșiată de durere

Astăzi, de la ora 20:00, fanii serialului ”Tablou de familie” își vor regăsi personajele preferate aflate în fața unor noi situații emoționante, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D.

Azra suferă teribil din cauza trădării lui Yildirim, si este hotărâtă să nu ierte comportamentul acestuia, cu toate că bărbatul își dorește, mai mult ca oricând, sa fie alături de femeia pe care o iubește mai presus de orice. Colpan își susține fiica în decizia luată și chiar insistă ca aceasta să renunțe, definitiv, la relația cu Yildirim.

Cu sufletul plin de remușcări și durere, Yildirim decide să plece din oraș, departe de femeie iubită care, i-a frânt, încă o dată, inima.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Situațiile dramatice nu întârzie să apară nici în viața avocatei Colpan, atunci când aceasta află că Erman este tatăl lui Bora.

Dezamăgită peste măsură de Erman, Colpan decide să rupă parteneriatul cu acesta. Sergen primește o ofertă neașteptată de la șeful său, însă fostul soț al Azrei refuză colaborarea cu acesta.

Ce dramă uluitoare se va petrece atunci când Azra realizează că nu poate trăi fără bărbatul iubit, Yildirim, și cine va fi chipeșul avocat care va intra ca o ”furtună” în viața frumoasei avocate, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D. 

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe și cum a reușit să își găsească echilibrul. „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Obligațiile femeilor cu proprietăți. Ce riscă dacă nu fac plata până pe 30 septembrie 2024

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies