Baba Vanga a avut dreptate: 2016 a fost cel mai SANGEROS an! Atentatele din Ankara si Berlin, confirmate! Cum arata "anul terorii" prin ochii orbi ai clarvazatoarei! Atentie, poze SOCANTE

Baba Vanga a avut dreptate: 2016 a fost cel mai SANGEROS an! Atentatele din Ankara si Berlin, confirmate! Cum arata
Baba Vanga a avut dreptate: 2016 a fost cel mai SANGEROS an! Atentatele din Ankara si Berlin, confirmate! Cum arata "anul terorii" prin ochii orbi ai clarvazatoarei! Atentie, poze SOCANTE

Vangelia (care inseamna in greceste “mesagerul cu vesti bune”) s-a nascut la Strumiţa (astazi in Macedonia) si s-a mutat mai apoi in Petrici (Bulgaria). Si-a pierdut vederea in timpul unei furtuni, cand avea 12 ani.

Cine este Baba Vanga

Mesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu.

Vanga a sustinut ca abilitatile sale au fost legate de fiinte invizibile pe care ea insasi isi explica cu greu, originile lor.

Astfel de fiinte puteau oferi informatii despre oameni, dincolo de timp si spatiu. In ochii Vangai, viata fiecaruia, de la nasterea si pana la moartea sa, aparea ca un film in desfasurare. Dar ea nu a putut modifica nimic, spunea doar ce vedea.

Te vei cutremura! Ultima previziune facuta de Baba Vanga se refera la romani: "Le este adus un strain! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta"

In anul 1967 a fost recunoscuta oficial.

Inainte de a ajunge in atentia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat in Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a infiintat in acel an, un laborator special care a incercat sa acceseze si sa verifice prezicerile Vangai. Profesorul Gheorghi Lozanov, seful laboratorului, a inclus-o pe Vanga pe listele de angajati ai institutiei. Casa Vangai a devenit astfel plina de aparate de ascultat care inregistrau toate discutiile si predictiile sale.



Oamenii de stiinta bulgari sustin ca acestea s-au implinit in proportie de 70-80%. Omul de stiinta rus Iuri Negrebitki a afirmat ca encefalul Vangai era mobilizat pe cautarea informatiei exact ca un computer. In opinia lui, la baza prezicerilor sta capacitatea de a gasi rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. “Lumea este facuta astfel incat nimic nu este intamplator.”



Baba Vanga, profetie despre Al Treilea Razboi Mondial: "Al Treilea Razboi Mondial va incepe din Siria”

Batrana nevazatoare a
avut inca o data dreptate! In urma evenimentelor din aceasta luna, din Ankara, unde a fost impuscat ambasadorul rus si din Berlin, unde au avut loc mai multe atentate teroriste, s-ar presupune ca ar incepe un nou razboi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Anul 2016 a fost foarte sangeros, plin de atentate, cutremure, morti violente, orase distruse din temelii si foarte multe victime.
Am selectat pentru voi cateva imagini, care sunt mai graitoare.

Ce spune Baba Vanga de razboi

Odată ce Siria va fi ştearsă de pe faţa Pământului, se poate instala şi pacea pe Terra. Profeta vorbeşte despre „corbii” care vor secătui acest tărâm sirian de orice fel de resurse. Ea spune că, până ce aceşti „corbi” nu vor dispărea odată cu Siria, Terra nu poate avea linişte pentru un nou început.
Interpreţii actuali cred că Baba Vanga făcea referire la membrii Statului Islamic, care poartă pe cap acele banderole negre.

Profetia lui Nostradamus pentru 2017: "Incepe razboiul fierbinte"- Uite ce se intampa cu lumea!

Baba Vanga a prezis că războiul va începe ca un conflict minor care se va intensifica pe parcurs. După aceea, se vor folosi arme atomice.

Prezicătoarea nu înaintează o data precisă pentru sfârşitul marelui război, însă spune lucruri cutremurătoare despre ce se va întâmpla după.



După ce se va încheia acest conflict, crede ea, urmările vor fi devastatoare pentru Europa. “Bătrânul Continent” va fi aproape pustiit şi foarte puţini oameni vor reuşi să supravieţuiască conflictului. Puţinii supravieţuitori vor suferi de boli groaznice provocate de armele atomice. Apa potabilă aproape că va dispărea cu totul, însă timpul va rezolva această problemă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



În ciuda acestor consecinţe devastatoare, Vanga a prezis o uniune a religiilor şi pace pe întreg Pământul. Oamenii nu se vor mai duela pe câmpul de luptă din cauza religiei, iar Dumnezeu va fi unul şi acelaşi pentru toţi. Puţinele ţări care vor rămâne în picioare în Europa se vor unifica şi vor forma un conglomerat durabil şi stabil.

Sursa foto



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies