Baba Vanga, cea mai înfricoșătoare previziune despre România, în 2020

Baba Vanga, cea mai înfricoșătoare previziune despre România, în 2020
Baba Vanga, cea mai înfricoșătoare previziune despre România, în 2020

Ce a anunțat femeia înainte de a muri.

Baba Vanga este cunoscută pentru că ar fi prevăzut atacurile de la 11 septembrie din Statele Unite ale Americii, încă din 1989.

Celebră pentru previziunile pe care le-a făcut despre liderii lumii și despre evenimentele care vor avea loc, Baba Vanga a reușit să mai facă niște previziuni și înainte de a muri, în urmă cu 23 de ani.

Înainte de a muri la vârsta de 85 de ani, în urmă cu 23 de ani, Baba Vanga ar mai fi făcut o previziune ce vizează România și întreaga Europă, dar și pentru alte părți ale lumii.

Aceasta a prevăzut mai multe cutremure și tsunami-uri pentru anul 2020. În plus, aceasta ar fi prevăzut și că viețile liderilor Vladimir Putin și Donald Trump vor fi în pericol,

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Legat de Europa și România, Baba Vanga ar fi prevăzut cu ar putea fi lovite de „un arsenal de arme chimice”.

“Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor” – acestea au fost cuvintele clarvăzătoarei bulgăroaice cu puţin timp înainte să moară în 1996.

Baba Vanga a prezis apariția lui Mesia în România

„Cel promis» s-ar fi născut în 2005” Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon previziunea despre România, pe care a încredinţat-o apoi uneia dintre nepoatele sale.

Rugămintea sa, destul de ciudată, era ca această previziune să ajungă la o anumită dată la o persoană anume.

Mesajul sună aşa: “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire.
Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa.

În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.

Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies