Baba Vanga, previziunie TRAGICA pentru 2017: "Mor multi oameni"

Baba Vanga, previziunie TRAGICA pentru 2017:
Baba Vanga, previziunie TRAGICA pentru 2017: "Mor multi oameni"

O noua profetie rostita de Baba Vanga a iesit la luminia. Un lucru teribil se va intampla in anul 2017.

Dupa ce a prezis tragedia de la 11 septembrie 2001 si ca cel de-al 44-lea presedinte american va fi de culoare, ea mai socheaza inca o data lumea.

Citeste si: Cristina Demetrescu horoscop 2017 – Balantele sunt cele ma favorizate

In 2017 nu va exista liniste. Baba Vanga a spus ca anul viitor va izbucni un razboi dinspre Est si, pe fondul incalzirii globale, vor muri multi oameni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Baba Vanga a avut dreptate: 2016 a fost cel mai SANGEROS an! Atentatele din Ankara si Berlin, confirmate! Cum arata "anul terorii" prin ochii orbi ai clarvazatoarei! Atentie, poze SOCANTE

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies