Baba Vanga, ultimele previziuni pentru femeile din zodiac, până în anul 2050

Baba Vanga, ultimele previziuni pentru femeile din zodiac, până în anul 2050
Baba Vanga, ultimele previziuni pentru femeile din zodiac, până în anul 2050

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a lăsat în urma sa numeroase profeţii, iar multe dintre ele nu fac referire la vreo Apocalipsă, ci la răsturnări de situaţii în vieţile private ale anumitor oameni. De-a lungul anilor, toate prezicerile clarvăzătoarei Vanghelia Pandeva Dimitrova s-au adeverit, devenit astfel cea mai celebră prezicătoare din lume.

Dacă în următorii 10 ani lucrurile vor mai mult plăcute decât neplăcute, după toată această perioadă roz din viaţa femeii Fecioară, vor apărea grijile. Problemele de sănătate se vor abate asupra familiei, dar asta pentru că nu se acordă suficientă atenţie semnelor.

Femeia Balanţă va întâlni, după lungi căutări, partenerul de viaţă ideal, iar alături de el va duce o viaţă ca-n poveşti.

Nu este Făt-Frumos, dar modul în care o face să se simtă este mult mai important, iar viaţa de familie va fi exact aşa cum şi-a imaginat-o.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

UIMITOR! Alege floarea preferată şi află secretul ascuns al sufletului tău!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies