Giulia Nahmany a explicat cum pregătește baby morcovi serviți cu sos de brânză și care sunt ingredientele nelipsite din preparatul său.
Giulia Nahmany este una dintre cele mai cunoscute vedete, de la noi din țară. Aceasta obișnuiește să fie mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte fotografii și filmulețe din activitatea sa de zi cu zi. În plus, printre acestea se află și nenumărate rețete, pe care le pregătește și explică pas cu pas. Recent, aceasta și-a mai adăugat o rețetă în listă și a pregătit baby morcovi cu sos de brânză.
Baby morcovi serviți cu sos de brânză, rețeta pregătită de Giulia Nahmany
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente
- 10-15 baby carrots
- O lingură de iaurt grecesc
- O lingură de labneh (iaurt oriental)
- 1-2 felii brânză feta
- Coaja rasă de la o jumătate de lămâie
- Ulei de măsline
- Usturoi, opțional
- O legătură de pătrunjel
- O rodie
- Nuci românești
- Condimente: sare, piper, paprika, chili, scorțișoară
Mod de preparare
- "După ce ai spălat bine morcovii baby, îi așezi într-un vas și îi stropești cu puțin ulei de măsline, după care presari condimentele – sare, piper, paprika, chili și putină scorțișoară, având grijă să îi “îmbraci” uniform în acest amestec. Apoi pregătești o tavă cu hârtie de copt și introduci morcovii în cuptor pentru câteva minute.
- În timp ce morcovii se răsfață la căldură, în recipientul robotului de bucătărie, introduci branza feta (1-2 felii), completezi cu o lingură de iaurt grecesc și una de labneh (un iaurt oriental care conferă preparatului o savoare specială), puțină coajă de lămâie proaspăt rasă, ulei de măsline și opțional, usturoi. Mixezi bine totul, iar când morcovii sunt gata, poți trece la asamblat: pui în farfurie 2-3 linguri din dip-ul de feta, câțiva baby carrots și deasupra pătrunjel tocat, semințe de rodie și nuci.
- Poftă bună!", a explicat pas cu pas Giulia Nahmany, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.