Back to office! Ce bijuterii purtam la birou?

Back to office! Ce bijuterii purtam la birou?
Back to office! Ce bijuterii purtam la birou?

Toamna este un sezon de tranzitie de la vara la iarna, dar si anotimpul in care experimentam noi tendinte in materie de moda.

Este o perioada usor melancolica, cu zile mai scurte si mai ploioase, cu o natura in schimbare, dar si cu multe ore petrecute la birou pentru a rezolva cele mai urgente proiecte. Cu alte cuvinte, este momentul in care uitam de vara, de vacanta si avem o schimbare de perspectiva!  Facem ordine in dressing, revenim la hainele mai groase, regandim combinatii de haine, in asa fel incat sa ne reinventam stilul personal.

Daca nu detinem un buget special pentru schimbarea garderobei de toamna, cea mai buna strategie este sa  gandim tinute noi cu haine vechi si sa investim in accesorii, in asa fel incat sa etalam tinute elegante si practice la birou care sa emane profesionalism si incredere in sine. Minimalismul elegant este de preferat pentru aparitiile business. Cu alte cuvinte, alegeti o bijuterie simpla si fina, din metale de buna calitate, in nuante discrete pentru a nu atrage excesiv atentia asupra dumneavoastra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Un deux-piece cu un rever adanc va fi pus in valoare de un pandantiv, precum Touch of Elegance, Subtle Beauty, Fancy sau Originaire in nuante de alb, negru si auriu, disponibile pe www.mazza.ro. O camasa alba din matase cu o fusta pencil-skirt este un outfit ideal pentru birou.

Innobileaza aparitia printr-o pereche de cercei simpli, dar de efect, precum Subtle Beauty, Crystal Dew, Blossoms sau Sparkling Shine.

La birou, este ideal sa porti cercei mici, cu surub si sa ii lasi pe cei candelabru, colorati si opulenti pentru iesirile din timpul liber. Aceasi regula se aplica si la inele. Cele cu pietre mari si colorate pot fi purtate in club sau la o ocazie speciala. Codul vestimentar de birou prevede ca o femeie sa nu poarte mai mult de trei bijuterii, iar in acest numar intra si verigheta.

Uita de trend-ul mai multor inele purtate pe aceasi mana si opteaza in schimb pentru un inel, precum Butterfly sau Fancy care emana putere si incredere in sine.

Bratarile sunt permise la birou, cu exceptia celor hand-made sau Kaballah, realizate din snururi si margele colorate, mai ales ca „vrajile” tale vor fi doar deasupra fax-ului, imprimantei sau laptop-ului!

Se spune ca esti judecat dupa cum arati, iar in Europa este populara ideea ca ceasul sau bijuteriile pe care le purtati sa fie  cat mai scumpe.

Totusi, nu are sens sa achizitionati bijuterii care sa depaseasca posibilitatile voastre financiare pentru ca pretul bijuteriilor nu va solutiona problemele de la birou. Acestea va vor face mai fermecatoare, dar nu neaparat mai profesioniste. Capacitatatea si experienta de lucru vor fi cotate intotdeauna mult mai bine, decat orice bijuterie.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies