Bahar, dezamagita de comportamentul ciudat al lui Ates

Bahar, dezamagita de comportamentul ciudat al lui Ates
Bahar, dezamagita de comportamentul ciudat al lui Ates

Dupa ce ii surprinde pe Ates si Efsun sarutandu-se, Bahar este dezamagita de comportamentul tanarului si se poarta din ce in ce mai distant cu acesta.

 

Pe de alta parte, Ates este profund afectat de atitudinea lui Bahar si incearca sa ii explice acesteia ca intre el si Efsun sunt doar sentimente de prietenie.
Intre timp, Osman ajunge la concluzia ca unchiul sau, Yusuf a fost ucis, iar cadavrul a fost ascuns. Indrumat de Ilyas, Osman il denunta pe Mehmet Emir, fiind convins ca acesta este de fapt criminalul.
Insa Ilyas are mustrari de constiinta atat fata de Osman cat si fata de Bahar, considerand ca fata merita sa afle ca ea este de fapt fiica lui Mehmet Emir si nu Efsun. Acesta decide ca Bahar merita sa duca viata care i se cuvine si vrea sa marturiseasca adevarul despre ce s-a intamplat cu batranul Yusuf dar si despre Bahar. Inspaimantata de decizia sotului sau, Nuran il implora pe Ilyas sa nu spuna adevarul, pentru ca astfel va distruge intreaga lor familie.
Pe de alta parte, Bahar incepe sa lucreze la firma lui Mehmet Emir si se apropie din nou de Ates, pe care il intalneste zilnic la birou. Desi la inceput nu ii pasa, Efsun este deranjata de faptul ca Bahar lucreaza cu Ates si, macinata de gelozie, recurge la ajutorul lui Alp.
In vreme ce Ates isi planuieste minutios razbunarea impotriva lui Mehmet Emir, Efsun este ocupata cu propriul sau plan: nici Bahar si nici Ates nu ii vor fura noua viata de care se bucura din plin.
Ates isi ia inima in dinti si patrunde pe ascuns, in biroul lui Mehmet Emir pentu a copia informatii din calculatorul acestuia, care l-ar fi putut ajuta sa il distruga cat mai curand si astfel sa razbune moartea mamei sale. Insa tanarul este surprins de Bahar, care nu intelege gestul straniu al barbatului in care capatase deja incredere…

Pe de alta parte, Ates este profund afectat de atitudinea lui Bahar si incearca sa ii explice acesteia ca intre el si Efsun sunt doar sentimente de prietenie.



Intre timp, Osman ajunge la concluzia ca unchiul sau, Yusuf a fost ucis, iar cadavrul a fost ascuns. Indrumat de Ilyas, Osman il denunta pe Mehmet Emir, fiind convins ca acesta este de fapt criminalul. Insa Ilyas are mustrari de constiinta atat fata de Osman cat si fata de Bahar, considerand ca fata merita sa afle ca ea este de fapt fiica lui Mehmet Emir si nu Efsun.
Acesta decide ca Bahar merita sa duca viata care i se cuvine si vrea sa marturiseasca adevarul despre ce s-a intamplat cu batranul Yusuf dar si despre Bahar. Inspaimantata de decizia sotului sau, Nuran il implora pe Ilyas sa nu spuna adevarul, pentru ca astfel va distruge intreaga lor familie.

Pe de alta parte, Bahar incepe sa lucreze la firma lui Mehmet Emir si se apropie din nou de Ates, pe care il intalneste zilnic la birou.
Desi la inceput nu ii pasa, Efsun este deranjata de faptul ca Bahar lucreaza cu Ates si, macinata de gelozie, recurge la ajutorul lui Alp.In vreme ce Ates isi planuieste minutios razbunarea impotriva lui Mehmet Emir, Efsun este ocupata cu propriul sau plan: nici Bahar si nici Ates nu ii vor fura noua viata de care se bucura din plin.

Ates isi ia inima in dinti si patrunde pe ascuns, in biroul lui Mehmet Emir pentu a copia informatii din calculatorul acestuia, care l-ar fi putut ajuta sa il distruga cat mai curand si astfel sa razbune moartea mamei
sale. Insa tanarul este surprins de Bahar, care nu intelege gestul straniu al barbatului in care capatase deja incredere…

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Pizza cu legume. Va aduce întotdeauna un strop de prospețime și bucurie pentru toți!

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies