„Băi fraților, ați luat-o razna cu capul?! Este absolut îngrozitor.” Oana Roman tună și fulgeră în mediul online din cauza prețurilor din România! Cât a plătit vedeta pe o manichiură

„Băi fraților, ați luat-o razna cu capul?! Este absolut îngrozitor.” Oana Roman tună și fulgeră în mediul online din cauza prețurilor din România! Cât a plătit vedeta pe o manichiură
„Băi fraților, ați luat-o razna cu capul?! Este absolut îngrozitor.” Oana Roman tună și fulgeră în mediul online din cauza prețurilor din România! Cât a plătit vedeta pe o manichiură

Oana Roman este șocată de prețurile din România.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, abordând diferite teme de interes. De data aceasta, vedeta a vorbit despre un subiect alarmant pentru mulți dintre noi: creșterile de prețuri din ultimul timp.

Astfel, fiica lui Petre Roman nu s-a mai putu abține și a avut o reacție acidă în mediul online în urmă cu ceva timp, încercând să tragă un semnal de alarmă în privința creșterilor excesive din ultima perioadă.

Oana Roman trage un semnal de alarmă în mediul online

Citește și: „Și pâinea, bagheta, e mai scumpă în România și untul și laptele. Vă arăt prețurile din Franța.” Oana Roman este indignată de prețurile alimentelor din România

 Oana Roman tună și fulgeră în mediul online din cauza prețurilor din România! Cât a plătit vedeta pe o manichiură
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman a făcut comparație de prețuri cu alte țări din Europa, acolo unde salariile sunt cu mult mai mari decât la noi în țară.

Astfel, vedeta a constatat cu stupoare că, deși avem salarii foarte mici, ne confruntăm cu o creștere a prețurilor în mod alarmant.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dragilor, eu vă sugerez să vă mutați la Paris, pe Coasta de Azur, la Roma, pentru că la București este mai scump. Băi fraților, deci ăștia au luat-o razna cu capul definitiv.

Deci am descoperit că la noi, în unele patiserii un croissant costă dublu, deci dublu față de cât costă la Paris.

Și am să vă arăt proba. Prețul mediu al unui cursant într-un sondaj făcut în peste 100 de brutării din Paris, costă în jur de un euro și un pic. În Dorobanți și nu numai, în orașul București un croissant  costă 12 lei, chiar 14 lei.

Băi fraților, ați luat-o razna cu capul?! Dublu față de Paris?

(...) Ieri a fost nebunie în căsuța mea de mesaje. Apropo de faptul că v-am întrebat ce prețuri ați mai văzut și cum sunt ele în raport cu alte țări din Europa? Nu vorbisem despre Anglia ieri pentru că nu știu de ce în mintea mea, Anglia e o țară extrem de scumpă. Dar ce credeți? Foarte mulți dintre voi mi-ați scris că multe produse în Anglia sunt mai ieftine decât în România, că foarte multe produse de la noi costă dublu, poate mai mult.

Decât în foarte multe țări din Europa, unde salariile sunt de 3- 4 ori mai mari, ceea ce este absolut îngrozitor. Efectiv nu știu încotro ne îndreptăm .” a spus Oana Roman pe InstaStory.

Cât a plătit Oana Roman pentru o manichiură

Citește și: „Nu îmi doresc să mai apar la televizor, nu îmi doresc să mai dau interviuri!” Oana Roman a luat o decizie radicală! Vedeta a explicat ce o nemulțumește

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Oana Roman tună și fulgeră în mediul online din cauza prețurilor din România! Cât a plătit vedeta pe o manichiură
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Un alt detaliu de-a dreptul îngrijorător care le-a atras atenția internauților a fost prețul exorbitant pe care f iica lui Petre Roman l-a plătit pentru o manichiură semipermanentă. Astfel, vedeta a ținut să precizeze că și în cazul serviciilor, acestea sunt mult mai ieftine în alte țări din Europa.

Să continuăm cu prețurile. Mi-am făcut o manichiură semipermanentă.

Nu construcție, nu tipsuri- 288 de lei, 60 de euro. Eu zic că e mai scump ca la Paris .”, a mai spus Oana Roman.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Am preferat să-i observ de la distanță. Mi se par fericiți” Ce părere are tatăl lui Anghel Damian despre relația fiului său cu Theo Rose

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies