„Băiatu’ în sine nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo.” Florin Călinescu și-a exprimat părerea în legătură cu Gheboasă

„Băiatu’ în sine nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo.” Florin Călinescu și-a exprimat părerea în legătură cu Gheboasă
„Băiatu’ în sine nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo.” Florin Călinescu și-a exprimat părerea în legătură cu Gheboasă

Gheboasă a provocat agitație în lumea showbiz-ului, după ce a fost implicat într-un scandal major legat de prestația sa la festivalul din Cluj. A fost amendat de autorități din cauza conținutului jignitor al pieselor sale, ceea ce a generat un conflict semnificativ între diferite generații.

Pe lângă numeroși cântăreți care au susținut ca ceea ce face Gheboasă este în realitate artă, Florin Călinescu a avut o opinie diferită și a împărtășit părerea sa cu privire la artiștii din noua generație.

Citește și: „A fost cel mai minunat suflet. S-a gândit ca probabil despărțirea ar fi fost prea grea.” Ce a postat Oana Roman pe rețelele de socializare, după ce cățelușul ei a trecut în neființă

Florin Călinescu și-a exprimat părerea în legătură cu Gheboasă

Fostul jurat al emisiunii de talente a afirmat că Gheboasă nu are nicio legătură cu muzica, considerând că artiștii care participă la astfel de festivaluri sunt prezenți doar pentru show-ul scenic, în timp ce esența activității lor este gestionată de calculatoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Eu nu am o problemă cu festivalul, cum trebuie să se desfășoare el. Eu nu mai am cum să schimb părerea mea despre muzică. Mie mi se pare periculoasă înregimentarea publicului.  Vin niște oameni acolo și pun niște computere la treabă. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo. Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși. Eu nu spun că trebuie să cântăm în continuare Yellow Submarine.

Băiatu’ în sine (Gheboasă-n.r.) nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Dar dacă în sală sau pe stadion vin consumatorii acestui gen, ce treabă am eu să-mi dau cu părerea? Că erau mulți minori acolo e problema părinților lor. La ora aia. E și vacanță. Lumea în general se duce într-o parte pe care nu mai stau eu s-o analizez acum că nu am avut și nu am genul ăsta de apetență”, a declarat Florin Călinescu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit dcnews.ro.

Alex Velea a sărit în apărarea lui Gheboasă

Unul dintre artiștii care îl sprijină pe Gheboasă în această perioadă este Alex Velea. Cu o istorie în ajutarea tinerilor talente să se afirme în industria muzicală, acest bărbat consideră că există o încercare de cenzurare a artiștilor români. Printr-o postare pe platformele de socializare, Velea și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea autorităților în urma festivalului din Cluj.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cenzura nu reprezintă nici mai mult, nici mai puțin, decât o teama, o teama absurda care n-are trebui sa blocheze un act artistic.

Pe Mozart când a scris "Leck mich im Arsch" nu l-a mai amendat nimeni, dimpotriva a fost apreciat in continuare, faptul ca Dali își ascundea organe genitale in picturile lui… acelea au devenit arta. Nu mai blocați artiștii din a fi creativi indiferent de natura artei!!! Nu mai zic ca dati amenzi in cadrul unor evenimente private, unde lumea e conștienta de ce urmează sa asculte… ba mai mult, unii venind chiar pentru momentele blamate de voi acum. 
JOS CENZURA!!!”, a
scris Alex Velea pe pagina lui personală de Instagram.

Citește și: „Eram umilită.” Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Tinerii sunt fascinați de tot ceea ce vine din afară, bun sau rău. Și, oricum, răul vinde mai bine decât binele.” Marina Almășan și-a spus părerea în legătură cu prestația lui Gheboasă din cadrul festivalului de la Cluj

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies