Baiatul Geaninei Ilies, partenerul Danei Savuica la conferinta Traieste Inteligent!

Baiatul Geaninei Ilies, partenerul Danei Savuica la conferinta Traieste Inteligent!
Baiatul Geaninei Ilies, partenerul Danei Savuica la conferinta Traieste Inteligent!

Joi, 10 septembrie, s-a desfasurat a treia editie a conferintei "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica.

Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri. "Back to office, dar cu gandul la vacanta" a avut loc la Perfect Tour Travel Boutique, intr-un cadru care i-a facut pe participanti sa viseze la universul Disney.

Cei peste 100 de invitati au avut ocazia sa asiste la consiliere pentru vacante si Citybreak-uri, sesiuni gratuite de make-up si coafura, prezentari de moda cu tinute Max Mara si Karen Millen alese pentru vacante de tip safari si croaziere, dar si pentru calatorii de afaceri.

Acestea au fost accesorizate cu palariile Hatson, pantofi si genti din colectia de toamna-iarna Hispanitas, precum si cu bijuteriile pretioase semnate Christina Diamonds. Invitatii au primit sfaturi utile de la specialisti in domeniul modei, frumusetii si travelling-ului: Daniela Berbece, gazda Perfect Tour; Elena Bucur, reprezentant Samsonite; Violeta Keim, make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrid, fetita Simonei Patruleasa, surprinsa de ziua ei de nastere!

Printre

vedetele care au dat curs invitatiei Danei Savuica s-au numarat Cristina Cioran, Geanina Ilies si Simona Patruleasa. Cum familia Patruleasa-Ivanof va pleca in curand intr-o binemeritata vacanta la Disneyland prin agentia Perfect Tour, iar ziua lui Ingrid tocmai ce a trecut, promotoarea conferintelor "Traieste Inteligent" i-a facut cadou micutei un rucsac Samsonite din gama Mickey Classic, avandu-l drept personaj pe indragitul Mickey Mouse.

"Ma bucur ca am putut sa imi primesc invitatii intr-o atmosfera nobila, elevata, cu un design itinerant, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare.

Travel boutique-ul Perfect Tour a fost alegerea perfecta pentru cea de-a treia editie a conferintelor Traieste Inteligent. Toti au aflat cum sa foloseasca inteligent peria sonica de curatare a fetei Clarisonic, un produs perfect pentru bagajul de mana si calatorii, produse cosmetice waterproof si long lasting pe care le pot gasi la Marionnaud, dar si ceasurile Christina Diamonds, personalizate cu charmuri din aur si pietre semipretioase. Sa nu uitam si valizele Samsonite, care ofera cele mai variate game, potrivite tuturor preferintelor.
Pentru a fi in tendintele acestui sezon, Max Mara Weekend si Karen Millen propun tinute office si de calatorii premium, in culori si materiale ce complimenteaza orice femeie", a declarat Dana Savuica.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies