„Balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu” Cum a jignit soția lui George Buhnici o femeie de pe plajă

„Balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu” Cum a jignit soția lui George Buhnici o femeie de pe plajă
„Balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu” Cum a jignit soția lui George Buhnici o femeie de pe plajă

În această perioadă, declarațiile controversate ale lui George Buhnici sunt asupru criticate în mass-media, după ce au devenit virale pe internet. Se pare că și partenera lui de viață, Lorena, are o problemă cu femeile cu câteva kilograme în plus.

Lorena Buhnici a jignit și fotografiat o femeie pe plajă, postând imaginile în mediul online. După tot acest scandal, bruneta a ales să șteargă postarea respectivă.

Lorena Buhnici, critici severe pentru o femeie de pe litoral

george buhnici declaratie
Lorena și George Buhnici.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mi se pare și cel mai urât, după părere mea.” Nicoleta Nucă, ținta criticilor pe internet din cauza kilogramelor în plus. Cum a reacționat artista

Soțul Lorenei a fost criticat de o mulțime de persoane, chiar și de vedete, după ce a declarat că are o problemă cu femeile care au câteva kilograme în plus sau cu vergeturi. Chiar dacă femeile ar trebui să fie mai îngăduitoare una cu cealaltă, chiar și Lorena i-a urmat exemplul lui  George. Vedeta a fotografiat o femeie la mare, postând imaginea pe Facebook, adăugând un mesaj dur.

„Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook.

Lorena Buhnici declaratie
Lorena Buhnici, declaratie despre femeile de la mare[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră” Care sunt declarațiile șocante ale lui George Buhnici

george buhnici
George Buhnici și soția lui.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Unele plaje au fost închise în Barcelona. Un rechin a fost văzut în apropierea țărmului

Fostul jurnalist este în prezent subiectul principal din presă, după mărturisirile jignitoare adresate femeilor. În timp ce era la un festival pe plajă, Buhnici a explicat, în cadrul unei emisiuni, care sunt părerile lui legate de femei. Vedeta le-a sugerat femeilor să facă mai mult sport, spunând că este împotriva vergeturilor.

De asemenea, George a declarat că o apreciază pe soția lui, pentru că arată precum o minoră. Aceste declarații au stârnit un val de reacții negative.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai? Auzi, dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese.

Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine.
Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”,
a declarat George Buhnici.

Lorena Buhnici i-a luat apărarea lui George Buhnici

george buhnici declaratie controversata
George Buhnici și soția lui.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Emily Burghelea. "Am intrat într-un nor negru”

După ce a pornit scandalul, soțul Lorenei a primit foarte multe critici, în special din partea femeilor, care l-au numit „misogin”. Fiind de partea lui, Lorena Buhnici a oferit un răspuns, prin care spune că informațiile nu sunt ceea ce par. Femeia a mărturisit că soțul ei doar a avut curajul să vorbească despre un subiect delicat în România, unde puțini oameni au un stil de viață sănătos.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”,   a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sfaturi și recomandări pentru picioare frumoase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies