Band of Creators crede in print si in tinerii designeri

Band of Creators crede in print si in tinerii designeri
Band of Creators crede in print si in tinerii designeri

Doisprezece designeri si-au prezentat intr-un décor de revista glossy, colectiile de toamna-iarna 2014 – 2015 in cadrul evenimentului “Band of Creators believes in print”.

 

Conform designerilor Band of Creators, sezonul acesta se poarta negru, argintiu, dar si pasteluri sau culori electrice.
Nici din punct de vedere al materialelor folosite nu putem alege o singura categorie: pe catwalk au fost rochii din piele, dar si din matase sau pantaloni din stofa, dar si din plasa argintie sau satin. Cat despre jachete, nu exista niciun fel de restrictie – spandex, neopren, stofa sau piele, in acest sezon e important sa fie oversized.
Ingrid Teodosiu, proaspat absolventa a Universitatii de Arta si Design din Cluj, a deschis prezentarea de moda cu o colectie feminina, in nuante pastel, cu imprimeuri florale. A fost urmata de Carmen Trif, un designer de asemenea din Cluj, cu o colectie all black, si de Maria Queen Maria, un designer din Bulgaria pasionat de deconstructivism si volume. Crepe Black Collar a avut drept sursa de inspiratie Razboiul stelelor, prin urmare n-au lipsit accentele argintii, iar Sabina Pop, o alta reprezentanta a Universitatii de Design din Cluj, a combinat argintiul cu negru intr-o colectie
sport glam.
Aer Wear a completat seria colectiilor cu accente argintii, dar in cazul ei, aceasta culoare a fost aplicata manual pe tinutele in diverse tonuri de gri. Anca Nagea, designerul bradndului Bipolar, a trecut de la tomboy la feminin, dar a ramas fidela materialelor naturale. 109 s-a inspirat din zodiacul chinezesc si a folosit  elemente de cromatică precum roşu, negru sau fuchsia şi detalii de broderie ce amintesc de portul chinezesc.
Printul digital este nelipsit, pe diverse tipuri de material ca spandex, satin şi paiete. Culori puternice a ales si Florentina Giol pentru colectia ei, in care portocaliul sau albastrul electric s-au combinat perfect cu negru sau gri inchis.
Pentru Alina Morar, sezonul rece e sinonim cu negru, insa e imperativ ca detaliile sa fie metalice sau in culori electrice, precum albastru si galben. Traskin a adus pe catwalk o colectie in care suprapunerile, combinatiile de texturi si printurile au alcatuit un mix perfect, iar lookurile au fost completate de accesorii de cap precum turbane sau
palarii de fetru. Prezentarea a fost incheiata de Ioana Ciolacu, designerul care a castigat anul trecut premiul “Designer for Tomorrow” in cadrul Berlin Fashion Week si care a incheiat de curand un stagiu de un an la Stella McCartney. Colectia Ioanei se numeste Hunters pentru că a pornit de la ideea că orice pradă poate deveni prădător şi invers, iar rolurile se pot schimba intr-o secunda.
Peste 400 de invitati  - persoane publice, jurnalisti, bloggeri, designeri-  au aplaudat colectiile celor 12 designeri.
Laura Cosoi, Sore Mihalache, Carmen Negoita si Sophia si-au ales piesele preferate pentru acest sezon.
Toate colectiile prezentate in cadrul evenimentului Band of Creators believes in print vor fi disponibile la pop-up shop-ul de sambata si duminica, de la Artmark. Tot acolo vor fi prezenti peste 20 de designeri din portofoliul Band of Creators. O parte din designerii prezenti la pop-up shop vor oferi consiliere vestimentara in cadrul Style corner-ului amenajat special pentru asta.
In pop-up shop vor fi prezenti si hair stilistii Beauty District, care vor face demonstratii live de coafura pe clientele interesate. Tot Beauty District va aduce un Nail Bar, unde pasionatele de manichiura vor beneficia gratuit de astfel de servicii.
Albumul foto de la eveniment poate fi vazut AICI.

Conform designerilor Band of Creators, sezonul acesta se poarta negru, argintiu, dar si pasteluri sau culori electrice.

Nici din punct de vedere al materialelor folosite nu putem alege o singura categorie: pe catwalk au fost rochii din piele, dar si din matase sau pantaloni din stofa, dar si din plasa argintie sau satin. Cat despre jachete, nu exista niciun fel de restrictie – spandex, neopren, stofa sau piele, in acest sezon e important sa fie oversized.



Ingrid Teodosiu, proaspat absolventa a Universitatii de Arta si Design din Cluj, a deschis prezentarea de moda cu o colectie feminina, in nuante pastel, cu imprimeuri florale. A fost urmata de Carmen Trif, un designer de asemenea din Cluj, cu o colectie all black, si de Maria Queen Maria, un designer din Bulgaria pasionat de deconstructivism si volume. Crepe Black Collar a avut drept sursa de inspiratie Razboiul stelelor, prin urmare n-au lipsit accentele argintii, iar Sabina Pop, o alta reprezentanta a Universitatii de Design din Cluj, a combinat argintiul cu negru intr-o colectie sport glam.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Aer Wear a completat seria colectiilor cu accente argintii, dar in cazul ei, aceasta culoare a fost aplicata manual pe tinutele in diverse tonuri de gri. Anca Nagea, designerul bradndului Bipolar, a trecut de la tomboy la feminin, dar a ramas fidela materialelor naturale. 109 s-a inspirat din zodiacul chinezesc si a folosit  elemente de cromatică precum roşu, negru sau fuchsia şi detalii de broderie ce amintesc de portul chinezesc. Printul digital este nelipsit, pe diverse tipuri de material ca spandex, satin şi paiete. Culori puternice a ales si Florentina Giol pentru colectia ei, in care portocaliul sau albastrul electric s-au combinat perfect cu negru sau gri inchis.



Pentru Alina Morar, sezonul rece e sinonim cu negru, insa e imperativ ca detaliile sa fie metalice sau in culori electrice, precum albastru si galben. Traskin a adus pe catwalk o colectie in care suprapunerile, combinatiile de texturi si printurile au alcatuit un mix perfect, iar lookurile au fost completate de accesorii de cap precum turbane sau palarii de fetru. Prezentarea a fost incheiata de Ioana Ciolacu, designerul care a castigat anul trecut premiul “Designer for Tomorrow” in cadrul Berlin Fashion Week si care a incheiat de curand un stagiu de un an la Stella McCartney. Colectia Ioanei se numeste Hunters pentru că a pornit de la ideea că orice pradă poate deveni prădător şi invers, iar rolurile se pot schimba intr-o secunda.



Peste 400 de invitati  - persoane publice, jurnalisti, bloggeri, designeri-  au aplaudat colectiile celor 12 designeri. Laura Cosoi, Sore Mihalache, Carmen Negoita si Sophia si-au ales piesele preferate pentru acest sezon.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Toate colectiile prezentate in cadrul evenimentului Band of Creators believes in print vor fi disponibile la pop-up shop-ul de sambata si duminica, de la Artmark. Tot acolo vor fi prezenti peste 20 de designeri din portofoliul Band of Creators. O parte din designerii prezenti la pop-up shop vor oferi consiliere vestimentara in cadrul Style corner-ului amenajat special pentru asta. In pop-up shop vor fi prezenti si hair stilistii Beauty District, care vor face demonstratii live de coafura pe clientele interesate. Tot Beauty District va aduce un Nail Bar, unde pasionatele de manichiura vor beneficia gratuit de astfel de servicii.

Albumul foto de la eveniment poate fi vazut AICI.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies