„Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului, i-am investit în ceva clasic, e complicat.” Din ce își câștigă Șerban Huidu existența, pe lângă televiziune?

„Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului, i-am investit în ceva clasic, e complicat.” Din ce își câștigă Șerban Huidu existența, pe lângă televiziune?
„Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului, i-am investit în ceva clasic, e complicat.” Din ce își câștigă Șerban Huidu existența, pe lângă televiziune?

Șerban Huidu, celebru pentru participarea sa într-o emisiune de comedie încă din 2000, a făcut publice informații despre sursele suplimentare de venit în afara televiziunii.

La vârsta de 47 de ani, Șerban Huidu este recunoscut ca fiind prima gazdă a unui program de comedie care satirizează politicienii.

Cunoscutul prezentator TV a dezvăluit strategiile care l-au ajutat să mențină emisiunea sa timp de mai mult de două decenii, precum și ce alte investiții a realizat pentru a-și crește veniturile.

Citește și: Cine este Mihai Găinușă. „Cred că fericirea omului se măsoară în minute iar esențialul e să ai parte de minutele alea puține în fiecare oră”

 Din ce își câștigă Șerban Huidu existența, pe lângă televiziune
Din ce își câștigă Șerban Huidu existența, pe lângă televiziune[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri impresionante, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Din ce își câștigă Șerban Huidu existențam pe lângă televiziune

Deși a obținut diploma de licență în Economie Generală de la Academia de Studii Economice (ASE) din București, Șerban Huidu nu a ales să profeseze în domeniul economic, ci și-a construit o carieră în lumea jurnalismului încă din timpul anilor de

facultate.

În adiție la câștigurile sale din industria televiziunii, Șerban Huidu a ales să-și sporească veniturile prin construirea unor locuințe pe care le pune la închiriat.

„Mai am și alte surse de venit pe lângă cele din televiziune. Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului i-am investit în ceva clasic, e complicat să te apuci ceva ce nu știi să faci.

Și-atunci am făcut niște case care aduc niște chirii, asta e toată filozofia de business. Să nu uităm că am făcut ASE-ul, am un master în economie. E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede, de-alde piața de capital. Cine spune că azi are un leu și mâine face doi greșește flagrant”, a declarat Șerban Huidu, conform sursei menționate anterior.

Ce a spus Șerban Huidu despre emisiunea pe care o prezenta

Cariera lui Șerban Huidu a debutat l a vârsta de 19 ani, atunci când a inițiat o emisiune la un post de radio care satiriza politicienii. În 2000, a transformat această emisiune într-un format televizat, iar în același an devenise deja prezentator de știri la același post de televiziune.

Referitor la sursa de inspirație pentru formatul emisiunii sale, Șerban Huidu a dezvăluit că a găsit-o într-un program italian numit "Striscia la notizia".

Cu toate acestea, prezentatorul subliniază că emisiunea sa are o identitate distinctă față de cea italiană.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„Cred că tipul acesta de emisiuni evoluează odată cu societatea. Este o diferență colosală între cum e societatea acum față de cum era acum 20 de ani când am început „Cronica”. La fel, e o diferență foarte mare între conținutul de atunci și cel de acum. Formatul e la fel, dar, în mare, el se schimbă odată cu societatea și e relevant. Cel mai important lucru pentru o emisiune media este să fie relevantă.

Pe net, pe TV, oriunde, numai să fie relevantă”, a declarat Șerban Huidu.

 Din ce își câștigă Șerban Huidu existența, pe lângă televiziune
Din ce își câștigă Șerban Huidu existența, pe lângă televiziune[Sursa foto: Facebook]

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este soția lui Șerban Huidu. „Nu poți uita, dar trebuie să continui!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies