Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie

Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie
Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie

Feminitatea și masculinitatea sunt energii polare, așadar se atrag una pe cealaltă.

Prin firea noastră umană suntem dinamici, astfel că orice persoană are ambele energii, însă una este întotdeauna predominantă. Bărbații își doresc alături de ei o femeie puternică, dar și o femeie care să le fie alături în fiecare moment greu al vieții. Ei bine, dacă nu știi cum să cucerești un bărbat de care te-ai îndrăgostit, în rândurile de mai jos vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a reuși!

Citește și: Ești speriată de o întâlnire? Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire

Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce trebuie să facă o femeie când primește semnale mixte de la un bărbat

Feminitatea provine din inimă

Feminitatea înseamnă să fii ancorată în inima ta, de aceea, pentru a-ți amplifica energia feminină trebuie să gândești cu inima, lucru care îți va permite să observi frumusețea lumii și prezența tuturor lucrurilor minunate din jurul nostru.

Când te conectezi cu inima, vei simți cum câmpul energetic începe să se extindă.

Masculinitatea provine din minte

Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie[Sursa foto: Freepik]

Energia masculină ține de a te gândi tot timpul la strategii, la viziuni, la rezolvarea de probleme, ceea ce duce la detașarea față de inimă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

O persoană concentrată tot timpul asupra acestor lucruri tinde să fie mult mai încordată, astfel are nevoie de un partener ce emană energie feminină pentru a-i reaminti să inspire adânc și să simtă recunoștință pentru lucrurile mărunte din prezent.

Așa se explică cum un bărbat masculin va fi întotdeauna atras de feminitate, întrucât contrastează modului său de a fi și îi conferă un echilibru.

Energia feminină atrage

Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie[Sursa foto: Freepik]

Nu de puține ori feminitatea a fost concepută și prezentată drept pasivă, ba chiar submisivă. Acesta este însă doar un mit menit să o diminueze, ea fiind de fapt foarte puternică și proactivă.

Energia feminină este fixată în momentul prezent și se bazează pe abilitatea de a te bucura de fiecare moment, de a absorbi tot ce se întâmplă și a experimenta totul la maximum.

Poți atrage pe cineva doar printr-o privire sau un zâmbet, iar restul va veni de la sine.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Energia masculină adoră să alerge după ceea ce își dorește

Atunci când lansezi o invitație prin feminitate și spui clar ceea ce îți dorești, energia masculină va percepe asta ca pe o provocare de a ajunge în punctul dorit.

Această invitație va atrage ca un magnet deoarece activezi natura competitivă a masculinității, care se va strădui să se ridice la așteptările tale, gravitând astfel în jurul cerințelor pe care le impui.

Cum este femeia ideală pentru bărbați

Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie[Sursa foto: Freepik]

Femeia ideală trebuie să râdă la glumele lui

Mulți bărbați consideră că dacă pot face o femeie să râdă, o pot cuceri. Așa că încearcă tot felul de glume și, dacă ceva prinde, reușesc să obțină cel puțin un chicotit la fiecare întâlnire. Dar aici intervine partea de joc de rol a romantismului. Pentru că sunteți împreună. Dacă vrei ca el să te iubească, trebuie să-l faci să se simtă confortabil cu tine. Pentru a face acest lucru, trebuie să râzi la glumele lui, chiar dacă sunt glume care nu funcționează.

Nu este dependentă de el și nu este geloasă

Gelozia nu este niciodată benefică într-o relație, deoarece din cauza ei se nasc cele mai multe conflicte, motiv pentru care este bine ca partenerii să își ofere încredere și respect. Dacă o femeie are încredere în ea și va ști de ce este capabilă gelozia nu va fi niciodată un motiv de ceartă.

O femeie trebuie să știe ce vrea și să nu depindă niciodată de bărbatul de lângă ea. De fiecare dată când va reuși să ajungă singură acolo unde și-a propus, bărbatul va fi și mai fascinat și se va îndrăgosti și mai tare de ea.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

6 mituri despre dragoste, pe care nu ar trebui să le crezi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies