Barbatii infometati prefera femeile cu forme! Vezi care este explicatia incredibila!

VIDEO: VIDEO O ieșire în parc se putea transforma într-o tragedie. Patru copii au căzut în gol, după ce cablul tirolianei s-a rupt
Barbatii infometati prefera femeile cu forme! Vezi care este explicatia incredibila!

Barbatii prefera femeile voluptoase atunci cand sunt infometati, in timp ce femeile carora le este foame sunt atrase de barbatii musculosi.

 

Acest fenoment isi are radacinile intr-un vechi instinct evolutiv care prioritizeaza persoanele care au acces mai mare la mancare. Cercetatorii cred ca forma trupului unei femei, in special zona pieptului, indica nivelul sau de rezerve de grasime.
Dr Viren Swami de la Universitatea din Londra sustine ca: "Daca un barbat este infometat, prefera sanii mai mari si femeile mai voluptoase. Daca o femeie este infometata, prefera un barbati mai musculos.
Aceste indicii sunt despre resurse. Daca esti infometat, vrei resurse si un partener care are resurse. Persoanele mai grele au acces la mancare".

Acest fenomen isi are radacinile intr-un vechi instinct evolutiv care prioritizeaza persoanele care au acces mai mare la mancare. Cercetatorii cred ca forma trupului unei femei, in special zona pieptului, indica nivelul sau de rezerve de grasime.

Dr Viren Swami de la Universitatea din Londra sustine ca:" Daca un barbat este infometat, prefera sanii mai mari si femeile mai voluptoase.

Daca o femeie este infometata, prefera un barbati mai musculos. Aceste indicii sunt despre resurse. Daca esti infometat, vrei resurse si un partener care are resurse. Persoanele mai grele au acces la mancare".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop 4 octombrie 2024. O zodie vede lucrurile cu mai multă maturitate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies