„Bărbații slabi fug de femeile puternice! Oana este foarte puternică. Rar se nasc oameni ca Oana!” Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Oana Zăvoranu, după divorțul de Alex Ashraf

„Bărbații slabi fug de femeile puternice! Oana este foarte puternică. Rar se nasc oameni ca Oana!” Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Oana Zăvoranu, după divorțul de Alex Ashraf
„Bărbații slabi fug de femeile puternice! Oana este foarte puternică. Rar se nasc oameni ca Oana!” Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Oana Zăvoranu, după divorțul de Alex Ashraf

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj de susținere Oanei Zăvoranu, la scurt timp după ce s-a aflat că divorțează de Alex Ashraf.

Recent, Oana Zăvoranu a anunțat că divorțează de soțul său, după mai bine de 7 ani de iubire. Astfel, vestea a venit ca un șoc pentru fanii brunetei, care au crezut că aceasta și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele unui bărbat. Mai mult decât atât, după ce a anunțat divorțul, fiica Mărioarei Zăvoranu l-a acuzat pe Alex Ashraf de infidelitate și a spus despre el că a cheltuit banii familiei și implicit banii săi pentru a-i face poftele amantei.

Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Oana Zăvoranu, după divorțul de Alex Ashraf
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf[Sursa foto: Instagram]

Situația Oanei Zăvoranu este foarte asemănătoare cu cea a Anamariei Prodan, care nu de mult a divorțat de Laurențiu Reghecampf, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Divorțul lor s-a produs la scurt timp după ce antrenorul a plecat de acasă pentru a fi alături de amanta sa, Corina Caciuc, alături de care în momentul de față așteaptă al doilea copil al lor.

Astfel, date fiind situațiile similare dintre cele două, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj de susținere prietenei sale, la scurt timp după ce aceasta a anunțat că divorțează.

Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Oana Zăvoranu

Citește și: „Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine.” Carmen Harra a prevestit divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Oana Zăvoranu, după divorțul de Alex Ashraf
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Impresara a ținut să precizeze că prietena sa este fără doar și poate o femei puternică și de aceea cu siguranță că va găsi puterea să o ia de la capăt într-o astfel de situație.

Bărbații slabi fug de femeile puternice! Sau altfel spus oamenii slabi din toate punctele de vedere nu pot face față vieții adevărate. Ei ajung mereu acolo unde le este locul.

Eu nu comentez divorțul nimănui, căci nu este problema mea. Știu doar atât. Că oamenii care au făcut bani și numele lor a rămas undeva înscris se vor ridica fără probleme mereu și mereu și mereu. Oana este foarte puternică. Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Pentru că este în ADN-ul ei să fie puternică .”, a spus Anamaria Prodan, pentru  PlayTech.ro

Ce a spus Anamaria Prodan despre bărbații care au amante

Citește și: „Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!” Alex Ashraf a dat cărțile pe față! Ce a spus despre divorțul de Oana Zăvoranu, după ce bruneta l-a acuzat de infidelitate

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Oana Zăvoranu, după divorțul de Alex Ashraf
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, fiica Ionelei Prodan a vrut să atingă subiectul bărbaților care își lasă familia pentru amante, spunând despre aceștia că au probleme de inferioritate. De aceea, caută în aceste aventuri validarea de care au nevoie. Anamaria Prodan a mai spus despre Oana Zăvoranu că este unică și cu siguranță că, indiferent de greutățile pe care i le oferă viața, va reuși să treacă peste ele cu zâmbetul pe bune.

„Bărbații care caută compania femeilor “neserioase” au mari probleme ei cu ei. Pentru că, dacă îi iei într-o altă lume, îi așezi la savanți, oameni din înalta societate, ei se simt inferiori din start. Dezvoltă frustrări uriașe. Fiind slabi din toate punctele de vedere se vor refugia lângă astfel de femei care le spun la ureche ce vor ei să audă și îi trag în lumea lor cumplită și mică. Acolo ei pentru nu au foarte multă vor crede ca sunt ok, însă acolo în lumea aia vor găsi definiția degradării, pe care nu o vor înțelege, căci nu au capacitatea asta. Și așa și trebuie. Bărbații de genul acesta merită să stea lângă femei ușoare, căci sunt de aceeași categorie. Bărbații de genul acesta nu rezistă multă vreme în top, chiar dacă le dai straiele lui Dumnezeu să le poarte. Ei se tăvălesc în noroi și distrug și aceste straie. Cam așa arată viața acestor oameni, așa că Oana trebuie să meargă numai înainte, cum a învățat din familie, să nu uite că se numește Oana Zăvoranu, unica. Să zâmbească vieții, care mereu ne pune pe toți la încercări. Eu știu ca ea poate, căci rar se nasc oameni ca Oana.”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa menționată anterior. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Wisp, pisica persană care a făcut TikTok-ul să se îndrăgostească

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies