Barbatii vor sa auda si minciuni din cand in cand! Iata despre ce este vorba!

Barbatii vor sa auda si minciuni din cand in cand! Iata despre ce este vorba!
Barbatii vor sa auda si minciuni din cand in cand! Iata despre ce este vorba!

Uneori, reprezentatii sexului tare au nevoie de un imbold pentru a face anumite lucruri, dar si pentru a se simti flatati. Cand adevarul nu este de ajutor, poate fi minciuna.

„Prietenii mei sunt grozavi”

Daca inca nu ati ajuns la etapa in care sa-ti cunoasca cei mai buni prieteni, insa este pe cale sa se intample, ce ai putea sa-i spus, in afara faptului ca prietenii tai sunt grozavi? Chiar daca lucrurile nu stau chiar asa, nu-l descuraja inainte de a-i cunoaste.

„Haide sa mergem la sala fiindca este stimulent al libidoului”

Vrei ca partenerul tau sa scape de kilogramele in plus? Atunci ai putea sa-l minti frumos pentru a-l motiva sa mergeti la sala impreuna.

In fond, miscarea chiar contribuie la eliminarea tensiunilor si la imbunatatirea performantelor sexuale.

„O ador pe mama ta!”

Chiar daca nu este asa, nu poti sa-i spui direct ca nu-ti place de mama lui. Cand vine vorba de legaturile de familie este destul de complicat, motiv pentru care cel mai bine este sa eviti discutiile in contradictoriu cu privire la parintii lui.

„Cu tine am parte de cele mai bune partide de sex”


Si cand vine vorba de partea intima a vietii voastre, trebuie sa ai putina grija la
felul in care abordezi problemele. Nu te satisface atat de mult pe cat ai vrea? Nu-i spune acest lucru, fiindca ii vei rani sentimentele si s-ar putea ca momentele intime dintre voi sa fie si mai proaste. Incearca, mai bine, sa-i sugerezi cateva lucruri care te-ar face sa simti mai multa placere in timpul actului sexual.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies