„Bărbatul este respectat, femeia este gâtul în jurul căreia capul se răsucește la telecomandă.” Monica Tatoiu a vorbit despre respectul față de bărbați și rolul femeii!

„Bărbatul este respectat, femeia este gâtul în jurul căreia capul se răsucește la telecomandă.” Monica Tatoiu a vorbit despre respectul față de bărbați și rolul femeii!
„Bărbatul este respectat, femeia este gâtul în jurul căreia capul se răsucește la telecomandă.” Monica Tatoiu a vorbit despre respectul față de bărbați și rolul femeii!

Monica Tatoiu a vorbit despre ce anume înseamnă bărbatul și care este rolul femeii într-o relație.

Monica Tatoiu, femeie de afaceri, are o căsnicie de peste 40 de ani, iar aceasta a povestit care este secretul unei lung mariaj.

“La mine este ordine.” Ce regulă nescrisă are Monica Tatoiu cu privire la bărbați

Citește și: „M-au amenințat că-l fac și-l dreg pe copilul meu. Vreo șase luni a fost așa.” Monica Tatoiu a povestit despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat. Ce s-a întâmplat cu fiul femeii de afaceri

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook-Monica Tatoiu]

Citește și: „Din proastă nu mă scoate de 40 de ani. Este tata în tălpi.” Monica Tatoiu a vorbit despre relația ei cu actualul soț. Vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, este îndrăgită pentru activitatea ei și pentru faptul că nu evită să spună lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia.

În cadrul unui interviu a povestit ce înseamnă femeia pentru un bărbat, cum trebuie acesta respectată și care este rolul ei într-o căsnicie. “La mine este ordine și disciplină. Bărbatul este respectat, femeia este gâtul în jurul căreia capul se răsucește la telecomandă.”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a vorbit și despre cei care ne judecăm unii pe alții și despre cum o persoană nu este făcută să poată fi pe placul tuturor.

“Dacă nu te judecă nimeni, înseamnă că nu exiști. Matematic vorbind. Lumea este formată din A și complementari de A. Unii te plac și unii nu te plac. Dacă nimeni nu vorbește despre tine de rău, înseamnă că ai o problemă.”, a povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a vorbit și despre relația ei cu actualul soț

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook-Monica Tatoiu]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu a fost căsătorită de trei ori, iar ultimul mariaj rezistă de mai bine de 40 de ani. Întrebată, în cadrul podcastului, ce are actualul soț, iar ceilalți nu aveau, Monica Tatoiu a răspuns, cu zâmbetul pe buze:

“Din proastă nu mă mai scoate de 40 de ani. E tata în tălpi. Ești o proastă! Nu înțelegi! El este peretele de care eu mă izbesc ca să fiu <<the best>>.

Dar mă iubește. Îmi povestea înainte să plec că m-a iubit, nu m-a înșelat niciodată. Ăla dinainte... Dar suntem așa (nr. semn apropiat).” Monica Tatoiu are o relație fericită, iar soțul ei este cel care o suține în toate proiectele sale. Cheia relației de success este comunicarea, iar obstacolele vieții i-au ajutat să rămână unul lângă celălalt în toată această perioadă. „A fost dragoste la prima vedere, era frumos rău, acuma s-a îngrășat, face 70.
Mie mi-au plăcut întotdeauna bărbații frumoși. Să fie înalt, suplu și mai cu burtă.”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Din proastă nu mă scoate de 40 de ani. Este tata în tălpi!” Monica Tatoiu a vorbit despre relația ei cu actualul soț. Vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies