„Bărbatul trebuie să aibă casă! Până nu își ia casă, nici să nu se însoare.” Geta Voinea, despre așteptările pe care le are o femeie de la un bărbat

„Bărbatul trebuie să aibă casă! Până nu își ia casă, nici să nu se însoare.” Geta Voinea, despre așteptările pe care le are o femeie de la un bărbat
„Bărbatul trebuie să aibă casă! Până nu își ia casă, nici să nu se însoare.” Geta Voinea, despre așteptările pe care le are o femeie de la un bărbat

Geta Voinea susține că bărbații ar trebui să aibă un viitor asigurat, atunci când își întemeiază o familie.

Geta Voinea este o cunoscută femeie de afaceri din România, care de-a lungul vieții a muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care se află în prezent.

Din punct de vedere emoțional, însă, lucrurile nu au arătat atât de bine precum succesul de care s-a bucurat pe plan profesional. Femeia de afaceri a trecut prin două divorțuri.

S-a căsătorit prima dată cu Sorin Voinea, atunci când avea vârsta de 24 de ani, în 1988.

După o perioadă, se căsătorește cu Lucian Miess, un om de afaceri care deținea un lanț de saloane de coafură. A rămas însărcinată în noaptea nunții și au împreună o fată superbă pe nume Ann-Christine Nicole Miess. Însă, în urmă cu 16 ani, femeia de afaceri a divorțat pentru a doua oară.

Geta Voinea susține că bărbatul trebuie să fie stabil din punct de vedere financiar înainte să își caute o soție

Citește și: „Nu este ușor. Fac încă eforturi să mă mențin. Am început să slăbesc în urmă cu 7 ani.” Monica Anghel, despre eforturile pe care le-a făcut pentru a ajunge la silueta dorită

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Geta Voinea, despre așteptările pe care le are o femeie de la un bărbat
Geta Voinea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „La fiecare întâlnire îmi cumpăra câte un trandafir sau un buchet de flori. Eram atât de îndrăgostită!” Ce s-a întâmplat cu florile pe care Cătălin Măruță i le oferea Andrei la începutul relației?

Invitată în cadrul podcastului „Relități cu Niculescu”, Geta Voinea a vorbit despre experiențele din viața sa, care au marcat-o, oferind sfaturi de viață pentru tineri. Astfel, femeia de afaceri nu este de acord cu egalitatea dintre femei și bărbați, ci susține că bărbații ar trebui să asigure stabilitatea financiară a familiei.

Bărbatul trebuie să aibă casă. Femeia vine și își pune hainele, aduce mobila și toate lucrurile frumoase în casă și pune suflet.

Nu creează niciun dezechilibru. Nu sunt de acord cu asta. Bărbatul până nu își ia casă, nici să nu se însoare. Învață de la coreeni. Băieții ăștia până nu își fac casă, până nu se organizează și nu sunt stabili, nu își caută femeie să o bage în casă, să se însoare și să facă copii. Atunci se responsabilizează, că este bărbat. Termină cu prostia asta că e casa mea, tu ieși afară.
De obicei, noi săracele, ne luăm bagajul și plecăm. Nu-i nimic că găsim altă casă. Sigur găsim altă casă
.”, a spus femeia de afaceri.

Geta Voinea, despre așteptările pe care le are o femeie de la un bărbat
Geta Voinea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Eu m-am purtat de foarte multe ori absolut îngrozitor cu el! Era un băiat extrem de educat, cu foarte mult bun simț.” Oana Roman, cuvinte de laudă la adresa lui Cornel Păsat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies