Totul e sa ai 3-4 dovlecei de marime medie sau mare si ingredientele tale preferate pentru umplutura.
INGREDIENTE
3-4 dovlecei
300 g piept de pui tocat
1 ou
2 catei usturoi
o ceapa mica
1 lingura ulei de masline
100 g rosii cherry/1/2 conserva rosii cuburi
1 lingurita condimente italiene
70 g mozzarella
50 g parmezan
2 linguri pesmet
sare
piper
2 linguri patrunjel
MOD DE PREPARARE:
Spala si taie dovleceii pe lungime, apoi scobeste interiorul fiecarei jumatati cu o lingura, pana ce scoti toate semintele si putin din pulpa.
Soteaza ceapa tocata marunt, impreuna cu usturoiul maruntit in lingura de ulei. Dupa 1-2 minute, adauga rosiile cherry tocate sau rosiile cuburi, apoi lasa amestecul pe foc pentru inca 2-3 minute. Potriveste de sare si piper si da compozitia de pe foc.