Barnoschi a facut clatite, un celebru bucatar a dat verdictul: "Sunt mai bune decat ale mele"

Barnoschi a facut clatite, un celebru bucatar a dat verdictul:
Barnoschi a facut clatite, un celebru bucatar a dat verdictul: "Sunt mai bune decat ale mele"

Andreea, reporterul de la Teo Show, a provocat-o pe Ana Maria Barnoschi sa faca un desert simplu, dar delicios: clatite.

Ana Maria Barnoschi a acceptat sa faca clatite si s-a descurcat foarte bine. Colega de emisiune a lui Bursucu a avut ceva emotii, insa a facut fata cu brio provocarii. Dupa ce a facut clatitele si le-a umplut cu dulceata, Ana Maria si Andreea le-au gustat. Un celebru bucatar a vrut si el sa vada ce gust au si chiar a fost surprins.

"Foarte bune! Vorbesc serios! Mai bune decat ale mele, ale mele de multe ori ies uscate!", a spus Chef-ul.

Bursucu si Teo au primit si ei cate o portie, iar Bursucului chiar i-au placut. Cand a aflat insa de cine au fost facute, s-a razgandit.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Nella e in stare de soc! Ce mesaj a primit de la o alta femeie dupa ce a rupt tacerea la Wowbiz

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies