Bat clopote de nuntă în familia lui Liviu Vârciu? Declarații ȘOC: „A făcut o grămadă de prostii...”

Liviu varciu
Liviu varciu

Liviu Vârciu a oferit declarații despre un moment foarte important din viața lui. Vedeta s-a schimbat complet și a oferit declarații despre greșelile trecutului și dorințele pe care le are de la viitor.

În urma împăcării cu Anda Călin, Liviu Vârciu s-a schimbat complet, din varii puncte de vedere. Nu numai că acest fapt se vede cu ochiul liber, dar celebrul cântăreț declară în cadrul unui interviu ca această schimbare se resimte pe toate planurile și că lucrurile pe care le-a făcut în trecut, nu îi fac cinste. 

Citeste si: Surpriză totală! Cu cine se iubește acum Liviu Vârciu! O cunoaște toată România

N-are nicio legătură Liviu Vârciu de acum cu Liviu Vârciu de atunci. Dacă l-aș prinde pe Liviu Vârciu de atunci, acum, l-aș sparge cu bătaia. L-aș călca în picioare. A făcut o grămadă de greșeli, de prostii... Un puști teribilist, un sărăntoc... L-aș călca în picioare! ” A povestit Liviu Vârciu pentru un celebru post de televiziune. 

Liviu varciu
Liviu varciu

Liviu Vârciu, declarații uluitoare despre familie

Cântărețul se poate considera un bărbat împlinit având în vedere familia frumoasă pe care o are. Nu numai că este foarte mândru, dar acesta pare mai liniștit ca niciodată și își dorește ca fiica sa cea mică să devină o femeie puternică. Nu vrea să semene cu unul dintre părinți, vrea ca aceasta să moștenească din comportamentul amândurora. 

Liviu varciu
Liviu varciu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Iubita lui Liviu Vârciu, imagini incendiare de pe plajă

Foarte bine face, e la grădiniță... Nu vrea să vorbească... Eu pe la patru anișori am vorbit. Am fost bâlbâit rău. Scoteam un cuvânt la 3 minute. Mă bucur că ea nu e bâlbâită. Sperăm să ia de la amândoi. Și părțile bune ale Andei și părțile mele rele.

Că dacă ar lua părțile mele bune, ar fi prostuță. Și nu vreau." Declară îndrăgitul artist.

Citeste si: Prima reacție a lui Liviu Vârciu după ce Adelina Pestrițu a anunțat că se căsătorește cu Virgil Șteblea! A făcut și el un anunț

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În ceea ce privește timpul liber, cântărețului îi place să stea acasă. Anda este cea care organizează vacanțele, pentru că Liviu Vârciu preferă să nu plece și să își petreacă timpul acasă. 

Nu sunt cu vacanțele, sper să nu audă doamna. Mie îmi place foarte mult acasă, vreau doar să stau acasă," precizează Liviu Vârciu. 

Liviu varciu
Liviu varciu

De asemenea, anul 2019 nu a fost unul bun doar pe plan personal pentru Liviu Vârciu ci și pe plan profesional.

Muzica anilor '90 a avut parte de o revenire spectaculoasă, iar trupa L.A. A performat la un număr mare de evenimente de anvergură. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Surpriză totală! Cu cine se iubește acum Liviu Vârciu! O cunoaște toată România

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies