Bat clopote de nuntă pentru Gina Pistol și Smiley

Bat clopote de nuntă pentru Gina Pistol și Smiley
Bat clopote de nuntă pentru Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Sunt împrună de doi ani, însă aparițiile lor de cuplu sunt rare. Frumoasa vedetă tv a început să vorbească depre planuri de viitor, a facut și primele declarații despre nuntă.

Gina și Smiley au ales să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, fapt pentru care evită să se afișeze împreună în public. Însă cu toate acestea, cei doi au planuri mari de viitor, vor să se căsătorească și să devină parinți. Gina a declarat de mai multe ori că își dorește un copil. Chiar dacă nu au dezvăluit niciodată că formează un cuplu, ei au fost surprinși împreună în vacanță și au dat interviuri în care lăsau de înțeles că se iubesc.

Gina a dezvaluit că așteaptă să fie cerută în căsătorie și că își dorește să poarte numele iubitului ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ricardo, noi dezvăluiri despre Raluca: "Are o jucărie roz și..."

Citeste si: Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 22-28 iunie 2019. Mercur va intra în zodia Leului

Citeste si: Asta va fi VARA LOR! Ele sunt FEMEILE anului 2019. Ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile

Blonda își dorește să devină mamă

"Dacă bărbatul meu mă cere de soaţă, înseamnă că o să-i port numele. Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simţul umorului.

Sunt mai glumeaţă de fel. Tot timpul fac glume… mai tâmpite, mai puţin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională", a spus Gina Pistol. În urmă cu ceva timp Andrei Ștefănescu a dat-o de gol pe frumoasa blondină,care are planuri mari cu Smiley, pe care vrea să-l facă tătic.
„Ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea şi este un moment foarte important în viaţa ei, simt că îşi doreşte să facă un copil.
Noi aveam acces la telefoane. Îţi dai seama după cum priveşte telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care, nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea. Când îi scrii în permanenţă, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, îşi doreşte să facă copil, a venit şi vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, o femeie matură, care nu se mai aruncă imediat.
Eu cred că este ceva foarte serios între ei, dar eu cred că nunta bate la uşă… Copilul nu poţi să ţi-l plănuieşti, e mai greu cu el…nunta e aşa"
, a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Asta va fi VARA LOR! Ele sunt FEMEILE anului 2019. Ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies