Bat clopotele de nuntă în showbiz-ul românesc! Un cunoscut sportiv se însoară după două căsnicii eșuate

Marian Drăgulescu și Simona Carmen se căsătoresc!
Marian Drăgulescu și Simona Carmen se căsătoresc!

Un campion mondial la gimnastică se pregătește să pășească în fața altarului alături de aleasa inimii sale! Află despre cine este vorba și care sunt planurile lor de viitor:

Nuntă mare în lumea mondenă românească! Marian Drăgulescu se însoară cu iubita lui, Simona Carmen, alături de care trăiește o adevărată poveste de iubire de mult timp. Campionul mondial la gimnastică a mai fost căsătorit în trecut de două ori, însă ambele relații au eșuat.

Citeste si: Soția lui Vladimir Drăghia va deveni mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu ecografia: ”Plutesc de fericire”

Marian Drăgulescu și Simona Carmen se căsătoresc!
Marian Drăgulescu și Simona Carmen se căsătoresc![Sursa foto: Instagram]

Marian Drăgulescu și Simona Carmen se căsătoresc!

În urmă cu foarte puțin timp, celebrul sportiv a declarat că se pregătește să pășească în fața altarului alături de partenera sa, Simona Carmen, cea cu care își dorește să petreacă tot restul vieții. Marian Drăgulescu a trecut deja prin două căsnicii eșuate, însă a crezut întotdeauna în iubire, iar acum se poate declara cel mai fericit bărbat din lume.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate că a așteptat cu sufletul la gură acest mare eveniment, sportivul este de părere că nu doar o simplă hârtie poate dovedi iubirea dintre doi oameni, ci respectul și încrederea.

„Suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta.

Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act”, a declarat sportivul pentru Click!

Citeste si: Elina Svitolina va deveni mamă pentru prima dată, în luna octombrie

Marian Drăgulescu și Simona Carmen se căsătoresc!
Marian Drăgulescu și Simona Carmen se căsătoresc![Sursa foto: Instagram]

Cum a reacționat fosta soție la aflarea veștii

Prima soție a sportivului, Larisa Drăgulescu, a povestit faptul că știa intenția acestuia.

Femeia se bucură mult pentru cei doi, iar despre viitoare soția a fostului partener are doar cuvinte de laudă. Mai mult decât atât, se pare că Larisa Drăgulescu a și fost invitată la marele eveniment, la care abia așteaptă să petreacă așa cum se cuvine.

„Eu l-am urmărit pe Marian la tv, atunci când mi-a permis timpul, și pot să spun că am avut emoții pentru el la fel ca pe vremurile când îl urmăream la gimnastică.

Simona este o fată deosebită și mă bucur mult pentru el că, în sfârșit, a găsit pe cineva potrivit. De-abia aștept să joc la nunta lui!”, a spus vedeta pentru Ego.ro  



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Darul de nuntă 2022. Câți bani trebuie să plătești dacă ești naș, socru sau invitat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies