Bataie la Exatlon! Doua concurente s-au luat la pumni! Nervii au cedat pana la urma in echipa care a acuzat Romania de lipsa de fair-play

Bataie la Exatlon! Doua concurente s-au luat la pumni! Nervii au cedat pana la urma in echipa care a acuzat Romania de lipsa de fair-play
Bataie la Exatlon! Doua concurente s-au luat la pumni! Nervii au cedat pana la urma in echipa care a acuzat Romania de lipsa de fair-play

La Exatlon Mexic a fost scandal mai mare decat la Exatlon Romania.

Dupa trei confruntari intre Mexic si Romania la Exatlon, echipa noastra a iesit destul de sifonata: a pierdut pe plan sportiv dar si ca imagine. Multi fani ai emisiunii au vazut in atitudinea romanilor o lipsa de fair-play, laudand sportivitatea de care a dat dovada echipa mexicana, scrie wowbiz.ro.

Lucrurile nu au stat insa intotdeauna asa la echipa Mexicului de la Exatlon.

In trecut, intre concurentii Exatlon Mexic au fost disensiuni mari si la un moment dat s-a lasat chiar cu bataie intre doua fete din echipe adverse.
S-a intamplat la sfarsitul anului trecut, cand mexicanii abia venisera in Republica Dominicana. Atunci a avut loc o confruntare fizica intre gimnasta Ana Lago de la „Faimosi” si ciclista Antonieta Gaxiola de la „Razboinici”, in timpul unei partide de handbal pe plaja. Infruntarea s-a lasat cu pumni si palme din partea celor doua, cea mai sifonata iesind Ana, care s-a ales cu buza sparta.

Bataia de la Exatlon Mexic: fetele si-au carat pumni din gelozie?

Fanii mexicani ai show-ului au vazut insa mai departe, considerand ca bataia s-a produs din cauza unui barbat. Daniel Corral, campion la gimnastica, este iubitul oficial al Antonietei. Pe parcursul competitiei, el s-a apropiat insa mai mult de Ana, care i-a fost coechipiera la „Faimosi”. Asa se face ca multi cred ca acest conflict a fost provocat de o criza de gelozie a Antonietei.

In prezent, intre cei 6 concurenti care au ramas la Exatlon Mexic, au mai ramas in concurs doar Ana si Daniel, Antonieta fiind eliminata. Fanii au „cuplat-o” insa pe Ana Lago cu Hijo del Octagon, despre care se spune ca i-ar fi facut o curte asidua pe parcursul lunilor petrecute in Republica Dominicana. I(ntre timp, bataia cu pumni de la Exatlon Mexic a fost data uitarii. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Fanele Exatlon Mexic, cucerite de Vladimir Draghia: "Vladimir este un cavaler si singurul care..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies