Bătălia pentru 50.000 de lei începe astazi! Premiera show-ului “The Floor”, in aceasta seara, la Kanal D, la 21:00

Bătălia pentru 50.000 de lei începe astazi! Premiera show-ului “The Floor”, in aceasta seara, la Kanal D, la 21:00
Bătălia pentru 50.000 de lei începe astazi! Premiera show-ului “The Floor”, in aceasta seara, la Kanal D, la 21:00

In aceasta seara, Kanal D dă startul celui mai incendiar show al momentului: “The Floor”, cu Dan Negru în rol de maestru al suspansului! De la ora 21:00, pregătește-te pentru o explozie de adrenalină, unde 49 de concurenți isi pun la bataie inteligenta si spontaneitatea! Cine va cuceri podeaua și va pleca acasă cu marele premiu?

Astazi, de la 21:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmari premiera show-ului “The Floor”, prezentat de Dan Negru!

Cu un mecanism simplu și distractiv, „The Floor” provoacă atât concurenții, cât și publicul de toate varstele să-și testeze spontaneitatea și cunoștințele într-o gamă largă de domenii accesibile.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Într-unul dintre cele mai tensionate momente din concurs, doi concurenți se infrunta într-o luptă contracronometru, încercând să câștige un teritoriu vital. Într-un duel strâns contra cronometru, doi concurenți au doar 45 de secunde să identifice un politician misterios! Sub presiunea timpului, unul a va pierde totul, iar celălalt a va triumfa. "Ai câștigat un teritoriu uriaș!" exclama, surprins,  Dan Negru.

Mai multe detalii despre show-ul toamnei, aflati urmarind in aceasta seara premiera “The Floor”, la Kanal D!

Începând cu 14 septembrie, în fiecare sâmbătă și duminică de la 21:00, Kanal D aduce românilor show-ul care îți va aprinde mintea și spiritul de competiție! “The Floor” promite suspans, răsturnări de situație și momente memorabile! Nu rata cel mai provocator show al toamnei!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Ozana Barabancea, despre momentele în care a apelat la Dumnezeu. De câte ori a fost salvată de Divinitate. „Am niște probleme de rezolvat. Încă nu am promis pentru că nu știu ce să promit”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Ana Morodan, despre viața din mediul online și munca depusă pentru toate lucrurile obținute. „Se uită cu invidie. Viața e făcută din triumfuri și eșecuri.”

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies