Sunt delicioase si se fac rapid! Incearca si tu aceasta reteta de batoane cu covrigi si ciocolata pentru ca ai nevoie de doar 4 ingrediente.
Ingrediente:
1 pachet de unt
200 gr zahar brun
cca 230 gr covrigei
400 gr fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
3. Pune covrigeii in tava, cat mai rasfirati. Poti sa-i lasi intregi sau poti sa-i faramitezi.
4.
5. Cand compozitia da in clocot, las-o timp de 3 minute, dupa care toarna peste covrigei.
6. Baga tava in cuptor pentru 5 minute, apoi scoate tava si las-o sa se raceasca.
7. Presara apoi fulgii de ciocolata.
8. Dupa 5 minute trece cu un cutit peste fulgi, ca sa intinzi ciocolata topita cat mai mult.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Sursa: culinar.bzi.ro