Bautura aceasta te scapa de sforait! Bea inainte de culcare

Bautura aceasta te scapa de sforait! Bea inainte de culcare
Bautura aceasta te scapa de sforait! Bea inainte de culcare

Se pare ca excesul de mucu cauzeaza sforaiala, sustin expertii medicali. Asadar, daca reducem acumularea excesiva de mucus depusa pe caile ariene, se poare reduce si chiar preveni sforaitul.

O alternativa la indemana ar fi un remediu natural, de facut in caa. O bautura care te opreste din sforait mai repede decat crezi. Bautura te va ajuta sa elimini mucusul daca il bei in fiecare seara, inainte de culcare.

Iata ingredientele de care ai nevoie:

- o jumatate de lamaie

- o bucatica de ghimbir

- doua mere

- doi morcovi

Este indicat sa-l bei cu cateva ore inainte de culcare.

Doar trece prin blender toate ingredientele pana obtii o compozitie omogena. Pe langa aceasta licoare anti-sforait, trebuie sa stai departe si de alte alimente, daca vrei ca situatia sa nu se inrautateasca. Ar fi bine sa nu bei prea mult alcool, sa eviti mancarea procesata si prajita, dar si ciocolata sau alimentele pe care le digeri greu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: frunzaverde.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies