Bautura care regenereaza ficatul. Bea un pahar pe zi

Bautura care regenereaza ficatul. Bea un pahar pe zi
Bautura care regenereaza ficatul. Bea un pahar pe zi

Ficatul are nevoie mai des de detoxifiere. Nu doar ca il ajutam astfel sa elimine toxinele, dar veti imbunatati si absorbtia proteinelor si sinteza lor. Este bine de stiut ca multe boli de ficat pot trece neobservate pentru un timp, pana cand se agraveaza si devin tot mai greu de tratat. Daca vei curata ficatul regulat, poti sa scazi riscul imbolnavirii.

Iata o reteta naturala care te ajuta sa iti detoxifiezi ficatul:

 

Ingrediente

 

O mana de frunze proaspete de menta

Suc de lamaie, plus coaja de la o lamaie

Suc de portocale

Apa filtrata

Miere dupa gust

 

Mod de preparare

Pune apa la fiert si adauga frunzele de menta. Lasa la fiert timp de 5 minute, apoi indeparteaza de pe foc si lasa la racit. Adauga coaja de lamaie, adauga sucurile de lamaie si portocala si miere dupa gust. Consuma aceasta bautura calda sau rece, cate un pahar pe zi.

 

Sursa



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

A vrut sa semene cu idolul sau, insa operatiile estetice au desfigurat-o

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies