Bautura simpla care topeste grasimea! Sigur nu te gandeai la ea!

Bautura simpla care topeste grasimea! Sigur nu te gandeai la ea!
Bautura simpla care topeste grasimea! Sigur nu te gandeai la ea!

Multe diete presupun o restrictionare a organismului de la mancare, ceea ce poate duce la pericolul aparitiei unor dezechilibre in organism.

 

Apa de cocos a fost mult timp principalul lichid consumat in tarile din sud-estul Asiei, unde aceste fructe erau recoltate pentru miezul, uleiul şi laptele lor cu gust bun. In America şi Europa, bautura a aparut relativ recent şi a fost initial privita cu scepticism, insa, datorita efectului benefic pentru sanatate, faima s-a raspandit rapid.
Sucul din interiorul nucilor de cocos tinere este un izvor de nutrienti.
Expertii spun ca are capacitatea de a trata bolile de inima, intareşte sistemul imunitar, dizolva pietrele la rinichi, actioneaza ca un afrodiziac (in special la barbati) şi… arde grasimile! Potrivit cercetatorilor indieni, acesta creşte metabolismul şi nivelul de energie in combinatie cu exercitiul fizic, şi astfel alunga destul de repede kilogramele in exces – daca e consumat in fiecare zi.
Sursa

Apa de cocos a fost mult timp principalul lichid consumat in tarile din sud-estul Asiei, unde aceste fructe erau recoltate pentru miezul, uleiul şi laptele lor cu gust bun.

In America şi Europa, bautura a aparut relativ recent şi a fost initial privita cu scepticism, insa, datorita efectului benefic pentru sanatate, faima s-a raspandit rapid.

Sucul din interiorul nucilor de cocos tinere este un izvor de nutrienti. Expertii spun ca are capacitatea de a trata bolile de inima, intareşte sistemul imunitar, dizolva pietrele la rinichi, actioneaza ca un afrodiziac (in special la barbati) şi… arde grasimile! Potrivit cercetatorilor indieni, acesta creşte metabolismul şi nivelul de energie in combinatie cu exercitiul fizic, şi astfel alunga destul de repede kilogramele in exces – daca e consumat in fiecare zi.


Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies