Bautura uimitoare pentru reducerea retentiei de lichide

Bautura uimitoare pentru reducerea retentiei de lichide
Bautura uimitoare pentru reducerea retentiei de lichide

Retentia de apa devine problematica atunci cand lichidul nu este drenat in mod corespunzator de sistemul limfatic, iar apa ramane la nivelul tesuturilor unde apare inflamatia.

Iata reteta bauturii care reduce grasimea abdominala si retentia de lichide!

Ingrediente:

- O lingura de papadie pudra

- O lingura de ghimbir proaspat ras

- Un baton de scortisoara

- 5 fire de menta

- Un litru si jumatate de apa

- Doua linguri de miere

Pui la fiert intr-o oala apa, in care adaugi toate celelalte ingrediente.

Dupa ce au fiert, le mai lasi 10 minute, apoi strecori amestecul si-l lasi la temperatura camerei. Aceasta bautura se bea de 3 ori pe zi, trei zile pe saptamana. Prima ceasca o bei dimineata pe stomacul gol. A doua se bea dupa masa de pranz, pentru a-si face efect asupra digestiei, iar cea de a treia inainte de culcare. Nu uita ca bautura trebuie sa fie la temperatura camerei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa: click.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies