Aceasta reteta de prajitura te va cuceri imediat. Se face simplu, cu ingrediente pe care le ai deja in casa!
Ingrediente: Lapte 250 ml, vanilie 1 pliculet, ciocolata 120 g sau cacao 2 linguri, oua 4, gelatina 3-4 foi, frisca batuta 300 g, zahar 200 g.
Mod de preparare: Laptele se fierbe cu ciocolata, taiata bucatele, 3-4 minute. Se amesteca cu ouale, batute cu telul si, cand incepe sa se ingroasa, fara sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga gelatina inmuiata in prealabil in apa rece. Cand s-a racit, se amesteca cu frisca, apoi se pune intr-o forma de sarlota sau in forme diferite si se da la frigider. Cand s-a inchegat bine, se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca. Pentru a iesi usor din forma, se baga forma in apa fierbinte.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro