Bea asta inainte de somn, ca sa-ti cureti colonul cat mai bine

Bea asta inainte de somn, ca sa-ti cureti colonul cat mai bine
Bea asta inainte de somn, ca sa-ti cureti colonul cat mai bine

Ca sa-ti cureti colonul cat mai bine, iti trebuie un suc de detoxifiere. Zilnic, in colon se aduna toxine, care afecteaza colonul. Ajuta-l sa faca fata mai usor!

Bauturile de detoxifiere fac minuni in acest sens si sunt recomandate de medicii specialisti. Ingredientele pe care le folosesti trebuie sa fie proaspete si organice, pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.Prepara un suc de detoxifiere foarte gustos! Iata care sunt ingredientele necesare: o jumatate de lamaie, un castravete, o lingurita de ghimbir proaspat dat prin razatoarea mica, cateva fire de patrunjel, o jumatate de cana de apa (daca este posibil de izvor).



Se spala bine lamaia, castravete si patrunjelul. Lamaia se curata de coaja, iar castravetele setaie cubulete. Se pun apoi toate ingredientele intr-un blender si se amesteca foarte bine. Suculobtinut se bea seara, inainte de culcare. Consuma-l cel putin doua saptamani, pentru rezultate optime.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Asta e cea mai rapida dieta! Slabesti 5 kilograme intr-o saptamana

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies