Beatrice nu mai face faţă discuţiilor şi părăseşte platoul emisiunii, chiar în timpul filmărilor

Beatrice nu mai face faţă discuţiilor şi părăseşte platoul emisiunii, chiar în timpul filmărilor
Beatrice nu mai face faţă discuţiilor şi părăseşte platoul emisiunii, chiar în timpul filmărilor

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, tensiunea intre concurente atinge cote alarmante, iar unele dintre fetele care candideaza la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania cedeaza psihic.

In culise au loc discutii aprinse intre concurente, iar dezvaluirile continua si in platou, Ramona si Beatrice incearca sa desluseasca subiectul scandalului, insa cea din urma paraseste platoul emisiunii cu o falca-n cer si una-n pamant.

“In trei sezoane nu mi s-a intamplat sa patesc chestia asta”, spune Maurice enervat la culme de interventiile lui Beatrice in discutiile intre concurente.

Concurenta nu poate depasi remarcile juratului si pentru prima data stapanirea de sine nu mai este punctul ei forte.
“M-ati implicat in discutia asta si din aceasta cauza primesc si <palme> verbale din partea lui Maurice”, spune Beatrice cu ochii in lacrimi.

Care este motivul pentru care Beatrice paraseste emisiunea in editia de astazi si cum a fost aplanat conflictul veti putea afla urmarind emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Roxana stie secrete uriase ale concurentelor "Bravo, ai stil!", dar nu vrea sa le spuna!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies