Beatrice Olaru a devenit mămică: "Suntem cei mai fericiți părinți!"

Beatrice Olaru a devenit mămică:
Beatrice Olaru a devenit mămică: "Suntem cei mai fericiți părinți!"

Câștigătoarea premului Exatlon sezonul doi, Beatrice Olaru, este mămică!

O veste minunată a venit pentru Beatrice Olaru și soțul ei. În weekend, câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii Exatlon, a născut o fetiță perfect sănătoasă! După ce a făcut față cu brio unei competiții sportive extrem de dificile și a câștigat 100.000 de euro, Beatrice a trecut într-o altă etapă a vieții ei, aceea de mămică.

Beatrice Olaru a devenit mămica unei fetițe! Bucuria este nemăsurată pentru tinerii părinți!

Vestea vine după o nuntp ca în filme. Câțiva prieteni au precizat în 2019 că cererea în căsătorie probabil a fost făcută în Londra, văzându-i la întoarcere pe cei doi îndrăgostiți atât de fericiți: „Vara trecută, ea şi Alex au fost la Londra, într-o vacanţă! Credem că acolo a fost cerută de soţie, căci, în momentul în care s-a întors în ţară, era foarte bucuroasă.”

În anul 2019, Beatrice se căsătorea cu Alexandru, iubitul ei. Nunta a fost una fastuoasă cu mulți invitați, așa cum cei doi au visat. Când a aflat vestea că este însărcinată, Beatrice Olaru și-a anunțat în mediul virtual, urmăritorii ei pentru a le împărtăși bucuria pe care o trăia alături de Alexandru:

”În familia noastră este o bucurie nemărginită de când am primit o așa mare binecuvântare de la Dumnezeu, iar eu sunt de-a dreptul copleșită de minunea din viața noastră! Este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la viață și cu lacrimi

de fericire în ochi și multă emoție în suflet mulțumesc pentru tot ce trăiesc! Tăticiosule, te iubim!”, a precizat aceasta pe contul ei de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Beatrice Olaru de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată! Felicitări!

Citeste si: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon: ”Am fost foarte des întrebată cum mă epilam la Exatlon.  Este simplu de ghicit... cu lama!

Timpul a trecut și o nouă postare anunță faptul ce fetița ei a venit pe lume. Beatrice i-a transmis un mesaj cum numai o mamă poate înțelege: ” Ana Malvina a venit pe lume sâmbătă noapte, iar nașterea ei a fost magie pură.

Am renăscut odată cu ea! Eu mă simt minunat, mă recuperez incredibil de bine după nașterea naturală. Suntem cei mai fericiți părinți și nu ne mai săturăm să o privim! Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele! ”, a precizat Beatrice Olaru despre fiica ei.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies