Beatrice Olaru a născut a doua oară! „Andrei s-a hotărât să vină mai repede pe lume!”

beatrice olaru a nascut
Beatrice Olaru a născut a doua oară! „Andrei s-a hotărât să vină mai repede pe lume!”

Câştigătoarea Exatlon România sezon doi, Beatrice Olaru a născut al doilea copil

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România sezonul 2, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Pentru antrenoarea de fitness este a doua experientă de acest gen, primul copil fiind o fetită născută în martie 2021. Câștigătoarea trofeului cel mare şi a premiului de 100.000 de euro in cadrul emisiunii difuzate in trecut de Kanal D, a specificat pe contul de socializare momentele premergătoare nașterii băiețelului.

Beatrice Olaru a născut un băieţel

beatrice olaru

Citeste si: Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro. Mie mi se pare ...”

 „Andrei s-a hotărât să vină mai repede pe lume, la 38 de săptămâni şi jumătate. Aseară la 12 au început contracțiile şi la 6 am născut.

Am reușit să nasc natural. Am născut natural, dar miracolul pe care-l trăiești în sala de naşteri, te face să uiţi de orice durere.” a scris Beatrice Olaru pe InstaStory.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Beatrice Olaru şi Stănescu Alexandru sunt căsătoriţi de trei ani

Beatrice Olaru wikipedia

Citeste si: Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!”

 “Astăzi l-am adus pe lume pe Andrei! ❤️ S-a născut la 11:15, are 3470 gr, a luat nota 10 şi are cel mai frumos zâmbet. Nu mă satur să-l privesc şi să-l miros. I-am tot povestit astăzi ca acasă îl aşteaptă o surioară tare vesela şi că abia aştept să facă năzdravanii împreună! Simt că-mi explodează inima de atâta iubire şi sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce Dumnezeu ne-a oferit! 🙏 Stănescu Alexandru îţi

mulţumesc pentru tot sprijinul şi pentru că eşti un tată minunat! Te iubim❤️” a scris Beatrice Olaru în dreptul pozei postate pe Instagram.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani. Cererea în căsătorie a fost realizată în timpul unei călătorii în Londra. Căsătoria a fost făcută în anul 2019.

„Vara trecută, ea şi Alex au fost la Londra, într-o vacanţă! Credem că acolo a fost cerută de soţie, căci, în momentul în care s-a întors în ţară, era foarte bucuroasă", au spus prietenii lui Beatrice.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies