Beatrice Olaru de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată! Felicitări!

Beatrice Olaru este insarcinata
Beatrice Olaru este insarcinata pentru prima data

Fosta concurentă a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp, pe contul său de socializare. Sarcina este deja foarte vizibilă.

Bucurie de nedescris pentru fanii emisiunii Exatlon. Câștigătoarea concursului din Republica Dominicană a anunțat că este însărcinată pentru prima dată.

Beatrice Olaru, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii, este însărcinată pentru prima dată. Frumoasa antrenoare de fitness a decis să le dea prietenilor săi vestea minunată prin intermediul unui anunț pe contul său de Facebook.

Citeste si: Iulia Aradi de la Exatlon este însărcinată şi îşi arată mereu burtica! Tânăra radiază de fericire!

Beatrice și soțul său urmează să fie părinți în numai câteva luni, dacă ar fi să ne luăm după burtica extrem de vizibilă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Viata ce creste in mine in curand imi va spune "mami"!
In familia noastra este o bucurie nemarginita de cand am primit o asa mare binecuvantare de la Dumnezeu, iar eu sunt de-a dreptul coplesita de minunea din viata noastra!

Este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la viata si cu lacrimi de fericire in ochi si multa emotie in suflet multumesc pentru tot ce traiesc! Taticiosule, te iubim!”, a scris Beatrice Olaru pe contul său de socializare, iar mesajele de felicitare au început să curgă.

Beatrice Olaru este insarcinata
Beatrice Olaru este insarcinata pentru prima data[Sursa foto: Facebook]

Beatrice Olaru s-a căsătorit în 2019

În 2019, Beatrice s-a căsătorit cu bărbatul iubit, într-un cadru de vis.

Beatrice Olaru a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă, care i-a pus talia în evidență, iar la eveniment au participat toți cei dragi tinerei, inclusiv foști colegi de concurs.

Citeste si: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon: ”Am fost foarte des întrebată cum mă epilam la Exatlon.  Este simplu de ghicit... cu lama!”

Beatrice Olaru
Beatrice Olaru s-a casatorit in 2019[Sursa foto: Facebook]

„Am atâtea emoții! Niciodată nu am mai simțit așa ceva! Abia aștept să trăiesc aceste clipe unice în viața unui om.
Poate tocmai de aceea, am încercat să fac totul ca la carte. Nunta va avea o poveste a ei, în alb și verde, culorile pe care le-am ales intenționat. Este primăvară și verdele simbolizează, în opinia mea, tot ce este înmugurit. Buchetul meu de mireasă va conține bujori boboci, deci va fi verde, tortul, care va avea cinci etaje, este tot în aceleași nuanțe, la fel și aranjamentele florale și de interior”, declara Beatrice Olaru pentru WOWbiz.ro
înainte de marele eveniment.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Marius de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Andreea Pirui: „Nu aș vrea să intru în detalii”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies