Beatrice Olaru este însărcinată! Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară: „Ana va avea un frățior sau o surioară!”

Beatrice Olaru
Beatrice Olaru

Cunoscuta antrenoare de fitness a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare! Beatrice va deveni din nou mămică!

Beatrice Olaru, cunoscuta antrenoare de fitness, a anunțat în urmă cu scurt timp, pe rețelele de socializare, că se pregătește să devină mămică pentru a doua oară! Sportiva mai are o fetiță, pe nume Ana, care cu siguranță abia aștepată să afle dacă va avea un frățior sau o surioară. Atât vedeta, cât și soțul ei, Alexandru, sunt în culmea fericirii și recunosc faptul că se simt binecuvântați de această minune care urmează să le schimbe viețile.

Citeste si: Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022? Declarațiile neașteptate oferite de vedetă: „Vom vedea anul acesta”

Beatrice Olaru este însărcinată!
Beatrice Olaru este însărcinată![Sursa foto: Instagram]

Beatrice Olaru este însărcinată!

„You're gonna be a big sister (n.r.: o să fii o soră mai mare)!  Daaaa! Suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea asta minunată și suntem recunoscători că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă un bebeluș și că Ana va avea un frățior sau o surioară!”, a scris Beatrice Olaru pe Instagram, alături de

o fotografie de-a dreptul emoționantă cu fetița ei, în care i se vede și burtica de gravidă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vestea a fost o mare supriză pentru cei care o urmăresc în mediul online! La scurt timp după ce a distribuit imaginea, antrenoarea de fitness a fost asaltată cu tot felul de mesaje de bine și felicitări de la rude, fani și prieteni apropiați: „Felicitări și sarcină ușoară!” „Slavă Domnului! Felicitări! Sarcină ușoară!”, sunt

doar câteva dintre comentariile pe care frumoasa sportivă le-a primit. 

Citeste si: Like Creața a dezvăluit sexul copilului! Mesajul emoționant postat de vedetă: „2022 e anul în care o să vii TU!”

Beatrice Olaru este însărcinată!
Beatrice Olaru este însărcinată![Sursa foto: Instagram]

Beatrice Olaru și Alexandru s-au căsătorit în 2019

Beatrice Olaru și partenerul ei de viață, Alexandru, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu mai bine de doi ani, după ce povestea lor de dragoste pe care o trăiau deja de ceva timp s-a transformat în dorința de a-și întemeia

împreună familia la care au visat dintotdeauna. La marele eveniment, organizat într-un cadru de basm, au fost prezenți cei din familie și prietenii lor apropiați. Tortul pe care de la nunta celor doi a avut nu mai puțin de 5 etaje!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am atâtea emoții! Niciodată nu am mai simțit așa ceva! Abia aștept să trăiesc aceste clipe unice în viața  unui om.

Poate tocmai de aceea, am încercat să fac totul ca la carte. Nunta va avea o poveste a ei, în alb și verde, culorile pe care le-am ales intenționat. Este primăvară și verdele simbolizează, în opinia mea, tot ce este înmugurit.

Buchetul meu de mireasă va conține bujori boboci, deci va fi verde, tortul, care va avea cinci etaje, este tot în aceleași nuanțe, la fel și aranjamentele florale și de interior”, declara la momentul respectiv Beatrice Olaru.

Beatrice Olaru și soțul ei, Alexandru
Beatrice Olaru și soțul ei, Alexandru[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Soțul Laurei Cosoi, prima reacție după ce a aflat sexul bebelușului! Ce a spus Cosmin Curticăpean

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies