Beatrice Olaru, primul interviu după câştigarea EXATLON: ”Genunchiul mi-a sărit de mai multe ori din articulaţie”! Ce va face cu cei 100.000 euro! EXCLUSIV WOWbiz.ro

Beatrice Olaru, primul interviu după câştigarea EXATLON: ”Genunchiul mi-a sărit de mai multe ori din articulaţie”! Ce va face cu cei 100.000 euro! EXCLUSIV WOWbiz.ro
Beatrice Olaru, primul interviu după câştigarea EXATLON: ”Genunchiul mi-a sărit de mai multe ori din articulaţie”! Ce va face cu cei 100.000 euro! EXCLUSIV WOWbiz.ro

Beatrice Olaru, marea câştigătoare a Exatlon România sezonul 2, a acordat primul interviu exclusiv după ce a luat trofeul, pentru WOWbiz.ro.

 

Beatrice Olaru a acordat primul interviu pentru WOWbiz.ro chiar în avionul care o aduce în România. Betty a câştigat trofeul Exatlon şi marele premiu de 100.000 euro şi ne-a dezvăulit ce va face cu banii şi a vorbit şi despre accidentările îngrozitoare prin care a trecut.

 

WOWbiz.ro: Bună seara, Beatrice, ce sentiment te aşteaptă acum că eşti cu un pas mai aproape de România?
Beatrice Olaru: Am aşteptat mult clipa asta.

Stăteam la vilă şi mă uitam pe cer cum treceau avioane şi mă gândeam cum ar fi să zbor spre casă. Şi a venit ziua şi sunt foarte fericită.

WOWbiz.ro: Betty, tu ai avut un parcurs foarte greu în Exatlon, cu accidentări... Ţi-ai învins şi teama de apă. Este un progres foarte mare pentru tine, pentru viitor. Cum vezi lucrul ăsta?
Beatrice Olaru: A fost un moment destul de dificil.

Mă bucur că am găsit puterea în mine, mă bucur că am trecut peste frică şi peste panică. Am reuşit să progresez şi să evoluez în fiecare zi. Am reuşit, aşa cum am spus când am plecat de acasă, că puterea unei femei este nemărginită. Asta am încercat să demonstrez în fiecare zi la Exatlon, să devin mai puternică şi să evoluez.

WOWbiz.ro: Ştiu că ai avut accidentări şi că durerile persistă în continuare.

Ai fost şansa sau a fost ambiţia ta care a făcut diferenţa?
Beatrice Olaru: Au fost multe accidentări... cea de la spate. Am avut câteva zile de repaos, a fost o accidentare foarte serioasă. A fost atacul de panică pe care l-am făcut la începutul competiţiei, au urmat accidentările de la genunchi care m-au tot urmărit. Genunchiul drept mi-a ieşit de mai multe ori din articulaţie şi am jucat cu el mai mult inflamat.
La genunchiul stâng, cu acea leziune pe ligamente, durerile le am şi acum. Sunt lucruri care au făcut parte din joc şi cred că toţi concurenţii au jucat cu dureri şi accidentaţi. Cred că despre asta este vorba în competiţia asta, să reuşeşti să treci peste lucrurile astea şi să dai tot.
Mi-am dorit foarte mult să fiu în această competiţie şi atunci nu am simţit nevoia nici măcar o secundă să renunţ, chiar dacă mi-a fost greu.
Am încercat să fructific şansa asta care mi s-a dat, să ajung acolo, să nu las să treacă pe lângă mine.

WOWbiz.ro: Cum a fost să concurezi împotriva unui coleg de-al tău de echipă? Ar fi fost mai uşor să concurezi împotriva unui Faimos?
Beatrice Olaru: E destul de dificil, noi ne-am obişnuit cu lucrul ăsta de la jocurile de medalie, când s-a schimbat şi a trebuit să concurăm între noi.

Psihic, ne-am acomodat de atunci cu lucrul ăsta. Ar fi fost ciudat, spre sfârşitul competiţiei să te trezeşti cu lucrul ăsta. Un sentiment ciudat dar frumos în acelaşi timp. Am fost la start şi cu Coco, am fost la start şi cu Ana şi tot timpul aveam senzaţia că am picioarele legate, că nu puteam să alerg, pentru că ştiam că sunt cu ele şi mă interesa dacă sunt bine, dacă se accidentează.
Eram la un moment dat la plasă cu Coco şi am auzit-o că s-a dezechilibrat, iar tendinţa mea a fost să mă duc să văd dacă e bine. Când ştii că eşti cu unul de-al tău pe traseu, sentimentul este diferit faţă de sentimentul pe care-l ai atunci când concurezi contra unui faimos, când nu te interesează, ştii doar că trebuie să te duci să iei punctul. Asta înseamnă Exatlonul, asta a făcut parte din joc şi cred că jocul ăsta ne-a testat foarte mult psihic şi mai apoi fizic. Psihic, treci prin foarte multe etape, prin multe stări, eşti obligat să rezişti, să faci faţă şi să gestionezi toate situaţiile astea, să poţi să joci, să dai fizic totul în situaţii cum a fost asta, că a trebuit să concurez împotriva unui coleg.

 

 

 

WOWbiz.ro: Cititorii WOWbiz.ro te întreabă ce vei face cu premiul. Ce planuri ai cu premiul câştigat la Exatlon!
Beatrice Olaru: Nu ştiu ce o să fac cu premiul pentru că niciodată nu m-am gândit la premiu. De când am intrat în competiţia asta nu m-am gândit la marele premiu, nici nu conştientizez cât înseamnă 100.000 euro pentru că nu am avut niciodată atât de mulţi bani şi nu m-am gândt ce-aş putea să fac cu ei. Cu siguranţă că vor urma nişte proiecte foarte drăguţe. Îmi doresc foarte mult să inspir copii, tineri. Îmi doresc să-i fac să înţeleagă că sportul trebuie să facă parte din viaţa lor. Nu facem sport doar ca să arătăm bine, facem sport ca să fim sănătoşi. Îmi doresc ca tânăra generaţie, mai ales că trăim nişte vremuri în care tehnologia pur şi simplu ne ţine legaţi de mâini şi de picioare şi uităm să ne mişcăm. Îmi doresc foarte mult să investec în nişte proiecte care să scoată copiii la sport şi să facă sportul de plăcere. Cred că în direcţia asta vor fi investiţi banii pentru că asta am făcut toată viaţa şi asta iubesc cel mai mult şi cred că asta voi face cu ei!

Reporter: Metin Molagean



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Irina Rimes a divorţat! Motivul tulburător pentru care vedeta a decis să pună punct relaţiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies