Beatrice, pusa la punct de Raluca Badulescu

Beatrice, pusa la punct de Raluca Badulescu
Beatrice, pusa la punct de Raluca Badulescu

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Beatrice intra in colimatoriul juratilor emisiunii.

Dupa ce face remarci dureroase in ceea ce o priveste pe Alexandra, Beatrice sare calul si ii acuza pe jurati ca o favorizeaza pe Alexandra si ca s-au lasat impresionati de lacrimile fetei. Imediat, Raluca Badulescu reactioneaza si o pune la punct pe Beatrice, deranjata de afirmatiile despre corectitudinea jurizarii. 

“Este a doua oara cand faci acuzatia asta! Alo, alo! Ridici vocea la mine sau mi se pare?”, spune juratul.

Mai mult, vizibil afectat de afirmatiile concurentei, Razvan Ciobanu simte nevoia sa intervina si ii replica acesteia: “Nu mi se pare normal ca una dintre concurente sa faca astfel de remarci, vis a vis de modul jurizarii. Da, cu siguranta cu totii avem pareri diferite, cu totii notam diferit. Mai mult decat atat, daca vreuna dintre voi era atat de smechera in ale modei, ar fi stat acolo, la masa juratilor.

Haideti sa pastram proportiile, va rog foarte mult!”.

Nu ratati o noua editie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D!
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Naba, criza de plans la "Bravo, ai stil" - Ce a afectat-o atat de tare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies