Behram, totul pentru răzbunare

Behram, totul pentru răzbunare
Behram, totul pentru răzbunare

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, în noul episod din serialul “Promisiunea”, tensiunea dintre dintre familiile Demirkan și Özgüç s-a transformat într-un adevărat război.

Behram Özgüç este hotărât să-i ucidă pe toți cei dragi din Serhat, bărbatul crezând că acesta l-a ucis pe Hamit. Inutil încearcă Serhat să îi spună lui Behram că nu el i-a ucis fiul pentru că bărbatul este decis să se răzbune teribil pe moștenitorul familiei Demirkan.

Zümrüt este într-o dilemă teribilă din cauza secretului pe care îl are iar dezvăluirea acestuia îl va distruge pe Serhat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sub influența durerii pe care a trăit-o, Suhandan intră pe o cale ireversibilă. Gândindu-se că Serhat și toată familia lui sunt vinovați de moartea lui Hamit, tânără își va face un nou prieten însă adevăratul scop al lui acesteia este să se răzbune pe toți cei care au făcut-o să sufere.

Pe de altă parte, dacă Zümrüt și Serhat nu realizează rapid ce plănuiește Suhandan, pericolul va crește și va fi tot mai greu de gestionat. Mai mult, încrederea lui Zümrüt într-o anumită persoană va conduce familia Demirkan pe un drum extrem de dificil.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies