Bella Santiago a anulat nunta: „Aveam și rochie și invitații...”

Bella Santiago a anulat nunta: „Avem și rochie și invitații...”
Bella Santiago a anulat nunta: „Avem și rochie și invitații...”

Bella Santiago a anulat nunta. Artista a dezvăluit ce s-a întâmplat, mai ales că anul acesta urma să îmbrace rochia de mireasă.

Bella Santiago trece prin clipe grele. Frumoasa artistă a decis împreună cu logodnicul său să renunțe la nunta programată anul acesta.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Bella a declarat că nunta a fost anulată, însă era aproape gata cu toate pregătirile.

„Trebuia să facem și nunta, dar n-am făcut. Eram foarte supărată. Aveam și rochie și invitații și totul dat, tortul', a spus fosta câștigătoare X Factor, în cadrul interviului TV.

Bella Santiago s-a căsătorit civil în 2018

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Bela Sandiago a povestit cum a fost cerută în căsătorie de cel care i-a cucerit inima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ilinca Vandici, Adrian Mutu, Matteo și Bella Santiago, așa cum nu i-ai văzut niciodată!| VIDEO EXCLUSIV

„A fost pe 6 septembrie 2018, la ora 7 dimineața. S-a trezit devreme și s-a îmbrăcat frumos. Eu dormeam și am auzit că cineva bate la ușa dormitorului. Când am deschis, era el îmbrăcat la costum, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție.

Trei luni mai târziu, pe 5 decembrie, a avut loc cununia civilă. A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: că nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună.

Citeste si: Bella Santiago chiar poate cânta orice! Demonstraţie uimitoare a artistei originare din Filipine, în direct la Teo Show

Și apropo de asta, m-a făcut extrem de fericită faptul că prietenii soțului meu, acum și prietenii mei, ne-au făcut un cadou minunat, de care o să-mi amintesc pe viață: biletele de avion pentru Filipine, pentru a o aduce aici pe fetița mea', a declarat Bella pîn cadrul interviului.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

EUROVISION 2019. Mirela Vaida, în Finala Naţională a Eurovision

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies