Ceaiul de ghimbir este un tonic general pentru organism, imbunatateste circulatia sangelui si previne aparitia bolilor cardiace.
Ceaiul de ghimbir este o excelenta sursa de vitamine din grupul B, dar si vitamina C si A si de minerale: magneziu, potasiu, cupru, mangan si o cale prin care iti poti asigura o parte importanta din antioxidantii necesari combaterii efectelor radicalilor liberi.
Ceaiul de ghimbir actioneaza eficient asupra depozitelor de grasime. Consumat cu regularitate, accelereaza metabolismul si topeste celulele adipoase.
Spala bine o radacina proaspata de ghimbir. Da radacina prin razatoarea cu gauri mari. La o cana de ceai ai nevoie de circa doua lingurite cu varf de razatura de ghimbir. Pune aceata cantitate intr-un vas, adauga o cana si jumatate de apa rece si pune la fiert. Dupa ce incepe sa clocoteasca, acopera si lasa la foc mic inca 10 minute.
Sursa
Ceaiul de ghimbir este o excelenta sursa de vitamine din grupul B, dar si vitamina C si A si de minerale: magneziu, potasiu, cupru,
mangan si o cale prin care iti poti asigura o parte importanta din antioxidantii necesari combaterii efectelor radicalilor liberi.
Ceaiul de ghimbir actioneaza eficient asupra depozitelor de grasime. Consumat cu regularitate, accelereaza metabolismul si topeste celulele adipoase.
Spala bine o radacina proaspata de ghimbir. Da radacina prin razatoarea cu gauri mari. La o cana de ceai ai nevoie de circa doua lingurite cu varf de razatura de ghimbir.
Pune aceata cantitate intr-un vas, adauga o cana si jumatate de apa rece si pune la fiert. Dupa ce incepe sa clocoteasca, acopera si lasa la foc mic inca 10 minute.
Sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro