Beneficiile incredibile ale frunzelor de dafin!

Beneficiile incredibile ale frunzelor de dafin!
Beneficiile incredibile ale frunzelor de dafin!

Frunza de dafin este un antibiotic natural, dar are si puternice efecte antiinflamatorii.

 

1. Pentru diabet zaharat
Cu ajutorul frunzei de dafin se poate reduce nivelul glicemiei. Presurati intr-un termos 10 frunze de dafin, turnati 3 pahare de apa clocotita. Infuzia va fi gata in 3 ore. Beti cate o jumatate de pahar cu 30 de minute inainte de masa, de trei ori pe zi. Cura dureaza doua saptamani, apoi faceti pauza doua. Reteta este utila nu numai pentru diabetici, dar si pentru cei care doresc sa echilibreze metabolismul glucidic!
2.
Pentru slabire
Macinati 5-6 foi si turnati peste ele un pahar de apa rece, lasati-le pe timp de noapte. Dimineata fierbeti apa timp de 15 minute. Lasati fiertura acoperita timp de 30 minute. Strecurati infuzia si beti din ea cu o jumatate de ora inainte de mese de trei ori pe zi. Cura dureaza o saptamana, apoi faceti pauza 2 saptamani. Pentru ca bautura sa fie mai gustoasa, puteti adauga in ea o varietate de condimente: ghimbir, fenicul, cardamom, scortisoara, nucsoara, cuisoare uscate si miere.
3. Pentru insomnie
Mirosul de frunze de dafin are efecte calmante la fel de bune ca valeriana. Coaseti o perna pe care o umpleti cu frunze de dafin si veti dormi linistit ca un copil. Acest remediu este bun si pentru copii.
4.Pentru infectii fungice
Frunza de dafin are un efect antifungic, aceasta elimina transpiratia picioarelor.
Turnati 0,5 litri de apa clocotita peste 10 frunze de dafin, lasati-le sa se infuzeze. Faceti bai cu aceasta infuzie de 2-3 ori pe saptamana.
Sursa

1. Pentru diabet zaharat

Cu ajutorul frunzei de dafin se poate reduce nivelul glicemiei. Presurati intr-un termos 10 frunze de dafin, turnati 3 pahare de apa clocotita. Infuzia va fi gata in 3 ore.

Beti cate o jumatate de pahar cu 30 de minute inainte de masa, de trei ori pe zi. Cura dureaza doua saptamani, apoi faceti pauza doua. Reteta este utila nu numai pentru diabetici, dar si pentru cei care doresc sa echilibreze metabolismul glucidic!

2. Pentru slabire


Macinati 5-6 foi si turnati peste ele un pahar de apa rece, lasati-le pe timp de noapte. Dimineata fierbeti apa timp de 15 minute.
Lasati fiertura acoperita timp de 30 minute. Strecurati infuzia si beti din ea cu o jumatate de ora inainte de mese de trei ori pe zi. Cura dureaza o saptamana, apoi faceti pauza 2 saptamani. Pentru ca bautura sa fie mai gustoasa, puteti adauga in ea o varietate de condimente: ghimbir, fenicul, cardamom, scortisoara, nucsoara, cuisoare uscate si miere.

3. Pentru insomnie

Mirosul de frunze de dafin are efecte calmante la fel de bune ca valeriana.
Coaseti o perna pe care o umpleti cu frunze de dafin si veti dormi linistit ca un copil. Acest remediu este bun si pentru copii.

4.Pentru infectii fungice

Frunza de dafin are un efect antifungic, aceasta elimina transpiratia picioarelor. Turnati 0,5 litri de apa clocotita peste 10 frunze de dafin, lasati-le sa se infuzeze. Faceti bai cu aceasta infuzie de 2-3 ori pe saptamana.


Sursa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Pizza cu legume. Va aduce întotdeauna un strop de prospețime și bucurie pentru toți!

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies